Идеи за хубав подарък за новодомци

Идеи за хубав подарък за новодомци

Новият дом означаварадостно събитие за собствениците му. Вие ако сте им близки приятели или роднини и ви предстои посещение на новодомците, за да споделите тяхното приятно вълнение, не може да отидете без да вземете хубав подарък за спомен. Ето, че при един такъв важен случай винаги възниква въпросът „Какъв подарък да вземем?“, така че хем да им се хареса, и хем да им е от полза.

Преди да сте се заели с избора на подходящ подарък за хората, които са се преместили в нов дом или нова квартира, трябва добре да помислите какви са по характер. Дали са веселяци или по-сериозни и сдържани, след което да прецените от какво биха имали нужда- ако са младоженци, тепърва създали семейство или просто ваши приятели, преместили се отскоро в нова квартира или в ново жилище.

Ето и няколко предложения за значим подарък за нов дом, които могат да помогнат и улеснят избора ви:

Комплект прибори за хранене

Комплект прибори за хранене

За домакини със класически стил може да изберете красив и функционален комплект прибори за хранене с елегантен дизайн и високо качество. А за жизнени хора с по-младешки дух може да се спрете на комплекти, шарени по цвят и с десени например. Това е една добра алтернатива за подарък, който ще се ползва с удоволствие и винаги ще напомня за вас.

Сервиз чаши

Сервиз чаши

Модата на сервизите за чай, кафе или друго питие, никога не остарява. От луксозни модели до такива с лек и модерен дизайн разнообразието е огромно, но на какъвто и модел да се спрете никога няма да сгрешите подарявайки шикозен сервиз чаши придружено с някое приятно послание.

Спален олекотен комплект

Спален олекотен комплект

Новият дом изисква и ново обзавеждане за всяка стая. Вие може да помислите за спалнята например. Спално бельо в пастелени тоневе или в ярки нюанси е подходящ подарък, който ще се ползва по всяко време от новодомците. Съобразно сезона, в който сте може да наблегнете на олекотени комплекти от памучни и по-леки платове за топлите месеци или от по-плътни и дебели платове за студените зимни вечери.

Кутии за съхранение

Пригодността им за ползване във всяка стая и помещение, прави декоративите кутии или кошници за съхранение на вещи едни от любимите удобни аксесоари на дома през последните години.

Цвете в саксия

Цвете в саксия

Ако новодомците обичат да отглеждат цветя, тази идея е просто перфектна. Цветята освежават обстановката и допълват интериора на всяка стая. Ако пък не са добри градинари може да изберете цвете, което не изисква много грижи.

Картина

Картина

Фото панелите от няколко части са много модерна украса за стена през последните няколко години. Може да помислите за такъв вариант също и за класически картини, произведения на известни художници.

Албуми, сувенири, декоративни вази, дизайнерски предмети и куп други страхотни идеи може да измислите за подарък. Въпросът е той да бъде грижливо избран и добре поднесен, за да ощастливи новодомците.

Ако вие също искате да изпитате вълнението от преместване в нов дом, в apartamenti.com може да намерите имот по вашите критерии сред хилядите предложения имоти за покупка или под наем.