Къща, Бургас, Крайморие

  • 190 м2,
  • Етаж 3
Продава

220,000 EUR

Цена/кв.м. 1157.89 EUR
Особености

Троя-М ви предлага разкошен имот, в който можете да избягате от градската среда и да се наслаждавате на спокойни моменти със семейството си. Къщата е близнак и се намира в квартал Крайморие само на 15 мин. с кола до центъра на Бургас и на 5 мин. пешеходно разстояние от плажа на Крайморие. Къщата близнак ще бъде с модерна визия, посторена с висококачествени материали без компромис. AKT 14 до края на м. февруари.Разпределение:Закрито паркомясто с навес.1 етаж: хол, кухня и дневна част с излаз към красива веранда, спалня за гости, складово помещение, баня с тоалетна, вътрешно стълбище за втория етаж.2 етаж: родителска спалня с баня и тоалетна, две детски спални, дрешник, баня и тоалетна. Всяка от спалните е с излаз към балкон.Къщата притежава и таванско помещение, което може да се използва за допълнителна стая или помещение за съхранение на багаж. Прилагаме и схеми на разпределението, което може да претърпи корекция според желанията на новите собственици. Гъвкави схеми на плащане.За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон:0886601225 Радка Чиликова

Обявата е публикувана от - Троя-М Агенция

  • Код на Обявата :
    3131647
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    190 m2
  • Етаж :
    3 от 3
  • Публикувана на:
    01/11/2022
  • Обявата е в сайта:
    540 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • Гараж/Паркомясто

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

Троя-М , +(359)887-701543

Агенция Троя-М се занимава с покупко-продажба на недвижимо имущество на територията на България над 17 год. Дългогодишният ни опит в областта на недвижимите имоти ни дава възможност професионално и коректно да ви съдействаме при покупоко-продажба, наемане или отдаване под наем на имот, както и предогваряне и договаряне на най-изгодни условия за вашата сделка. Нашият екип от професионалисти ще бъде до вас от приемането на вашата заявка до получаването на ключа от вашия нов и мечтан дом. Екипът ни е малък, но стремежът ни e да изградим индивидуален подход към всеки клиент. Ние се стремим да ви дадем реален и актуален поглед на пазара към конкретния момент. Действаме с всички сили в една посока, а именно да защитим вашия интерес и да получите най - добрите търговски условия за вашия имот.

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Троя-М от София. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Троя-М от София за пълни подробности и допълнителна информация.