Двустаен апартамент, Варна, Колхозен Пазар

  • 2 стаи,
  • 55 м2,
  • Етаж 2
Продава

39,500 EUR

Цена/кв.м. 718.18 EUR
Особености

Апартаментът в разположен е на 2 –ри реален етаж в нова сграда с Акт 16 от 2013 година. Общите и части са отлично поддържани. Има асансьор. Жилището се състои от дневен тракт, спалня с тераса, комбиниран санитарен възел. Помещенията са завършени до ключ, използвани са отлични материали и професионална довършителна работа. Санитарното помещение е изцяло оборудвано. Към момента, вградената кухня от снимките е демонтирана. Продава се необзаведено. Местоположението е много удобно от гледна точка на инфраструктурата- транспорт, търговска мрежа, близост до у-ща, детски градини, както и възможността за бързо и лесно пешеходно придвижване до Идеален център.

Обявата е публикувана от - MAYA HOME Агенция

  • Код на Обявата :
    5007932
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    55 m2
  • Етаж :
    2
  • Публикувана на:
    14/07/2015
  • Обявата е в сайта:
    3180 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • До ключ

  • Необзаведен

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

MAYA HOME, (087)993-0969

Здравейте от екипа на mayahome.bg Ние сме сплотен екип. Всеки от нас обича работата си и я работи с много отношение и респект. Натрупали сме предишен опит и знания, задълбочени в материята на недвижимата собственост. Запознати сме с спецификата на търсене и предлагане на имоти, както и с проблемите свързани с тях. Заради това се обединихме в един екип и чрез сайта www.mayahome.bg. Бихме искали да облекчим нуждите на всеки един от Вас и да помогнем чрез качествено посредничество в недвижимите имоти. Ако Ви се е налагало някога да търсите имот, независимо дали е за ПОКУПКА или НАЕМ, сигурно преминавате през следните стъпки: Разглеждане на масовите портали за недвижими имоти; Прозвъняване по няколко телефона на ден на агенции или на частни лица; Засичане на некоректни обяви; Организиране на огледи; Оглеждане на имоти, неотговарящи на Вашето търсене и така започва целия цикъл, който понякога завършва положително с леко неудовлетворение. Ако Ви се е налагало някога да ПРОДАВАТЕ или да ОТДАВАТЕ имот, нашия опит показва че: Свързвате се с няколко агенции за недвижими имоти, смятайки че „колкото повече, толкова повече”; Не подписвате договор с почти никой агент за недвижими имоти; Всеки агент, посетил дома ви, снимал кой както намери за добре (с телефони, апарати и т.н); Вашият имот е в публичните портали за недвижими имоти, на различна цена, на различен етаж, с варираща площ; Започват се масови огледи и сигурно сте изпадали в неловко състояние, когато Ви някои агенции доведат кандидат – купувачи, които дори не търсят подобно предложение? И тук започва целия цикъл, който понякога завършва положително с леко неудовлетворение. Крайният резултат е много губене на време, разходи и търпение! Именно за това създадохме нашия екип. За да помогнем на всички Вас най – бързо, лесно, удобно, с минимум разходи и време да осъществим крайния резултат, който желаете. Няма да ви убеждаваме в професионализма си. За това Ви предлагаме лично да се убедите в това. Благодарим Ви, че ни посетихте. Оставаме на Ваше разположение! Поздрави, Екипът на MAYA HOME

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от MAYA HOME от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с MAYA HOME от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.