Двустаен апартамент Варна Възраждане 3

 • 2 стаи,
 • 58 м2,
 • Етаж 7
Продава

38,000 EUR

Цена/кв.м. 655.17 EUR
Особености

Предлагаме ви двустаен апартамент находящ се във Възраждане 3. Жилището се състой от хол, спалня, кухня с кът за хранене, килер, санитарен възел, остаклена тераса. Апартаментът е след почти цялостен ремонт сменени Вик-а и Ел. инасталации, ПВЦ дограма, външна изолация, сменени подови настилки в хол, кухня, баня и коридор. Сградата е с отлична локация със свободно междублоково пространство и паркинг.

Обявата е публикувана от - MAYA HOME Агенция

 • Код на Обявата :
  2290999
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  58 m2
 • Етаж :
  7 от 16
 • Публикувана на:
  12/04/2017
 • Обявата е в сайта:
  1150 дни
 • Тип строителство :
  Друго
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  MAYA HOME, (087)993-0969

  Здравейте от екипа на mayahome.bg Ние сме сплотен екип. Всеки от нас обича работата си и я работи с много отношение и респект. Натрупали сме предишен опит и знания, задълбочени в материята на недвижимата собственост. Запознати сме с спецификата на търсене и предлагане на имоти, както и с проблемите свързани с тях. Заради това се обединихме в един екип и чрез сайта www.mayahome.bg. Бихме искали да облекчим нуждите на всеки един от Вас и да помогнем чрез качествено посредничество в недвижимите имоти. Ако Ви се е налагало някога да търсите имот, независимо дали е за ПОКУПКА или НАЕМ, сигурно преминавате през следните стъпки: Разглеждане на масовите портали за недвижими имоти; Прозвъняване по няколко телефона на ден на агенции или на частни лица; Засичане на некоректни обяви; Организиране на огледи; Оглеждане на имоти, неотговарящи на Вашето търсене и така започва целия цикъл, който понякога завършва положително с леко неудовлетворение. Ако Ви се е налагало някога да ПРОДАВАТЕ или да ОТДАВАТЕ имот, нашия опит показва че: Свързвате се с няколко агенции за недвижими имоти, смятайки че „колкото повече, толкова повече”; Не подписвате договор с почти никой агент за недвижими имоти; Всеки агент, посетил дома ви, снимал кой както намери за добре (с телефони, апарати и т.н); Вашият имот е в публичните портали за недвижими имоти, на различна цена, на различен етаж, с варираща площ; Започват се масови огледи и сигурно сте изпадали в неловко състояние, когато Ви някои агенции доведат кандидат – купувачи, които дори не търсят подобно предложение? И тук започва целия цикъл, който понякога завършва положително с леко неудовлетворение. Крайният резултат е много губене на време, разходи и търпение! Именно за това създадохме нашия екип. За да помогнем на всички Вас най – бързо, лесно, удобно, с минимум разходи и време да осъществим крайния резултат, който желаете. Няма да ви убеждаваме в професионализма си. За това Ви предлагаме лично да се убедите в това. Благодарим Ви, че ни посетихте. Оставаме на Ваше разположение! Поздрави, Екипът на MAYA HOME

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от MAYA HOME от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с MAYA HOME от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.