Едностаен апартамент Варна Левски

  • 1 стаи,
  • 22 м2,
  • Етаж 6
Продава

34,000 EUR

Цена/кв.м. 1545.45 EUR
Особености

Едностаен, кокетен дом в района на кв. Левски. Имотът е раположен в тухла сграда от 1997 г., с отлично поддържани общи части и с асансьор. Етажът е шести – последен. Статутът му е на  кабинет, но с битов ток. Напълно подходящо е както за инвестиция, така и за живеене, тъй като е завършено кокетно, функционално, с много стил и чисти тонове. Изложението му е южно. Кухнята е с монтирани горни и долни шкафове, вградена фурна, керамичен плот с два котлона, абсорбатор, хладилник. Има поставен телевизор на стената. Спалнята е персон и половина с механизъм за ракла и с матрак. Пералнята е в коридора, в доста добре усвено пространство с шкафове, където раположен и бойлера. Банята и тоалетна са на фаянс и теракота, мивка с огледало и тоалетна чиния с моноблок. В имота всичко е чисто ново, с гаранционни карти за електроуредите. Продава се в този си вид. Широкото междублоково пространство позволява открито паркиране на леки автомобили. Локацията му е атрактивна, защото е близо до Втори корпус на ИУ – Варна, до спирки на обществен транспорт, до БИЛЛА, ЛИДЪЛ, Университетска болница Света Марина, централни и възлови булеварди на града.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    9474123
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    22 m2
  • Етаж :
    6 от 6
  • Публикувана на:
    23/09/2022
  • Обявата е в сайта:
    575 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Мая Кирилова, Варна Хоум, +359 879 930 969

    Аз съм на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер повече от десет години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.