Къща Варна Аспарухово

  • 1118 м2,
  • Етаж 1
Продава

560,000 EUR

Цена/кв.м. 500.89 EUR
Особености

Жилищна сграда с акт 14 Нескриваема панорама С вътрешен дворНай- актуалните Имоти са на samhome.bg Реф. Номер: 22981Моля прочетете обявата. Отлична локация в непосредствена близост до: Бензиностанция Бенита и Парк Галата.Описание на имота:  Сградатa е построена върху парцел от 919 кв.м., граничещ с главен път с изключителна гледка към града и морето във всички посоки. Прозорците са панорамни от 5 камерна ПВС дограма КВЕ с външно зелено стъкло с 30% UV защита и вътрешно меко К стъкло, за постигане на оптимални топлинни и звукови показатели с арматура на Сигения с противовзломна ситема, осигуряваща микроциркулация. Външната мазилка е изпълнена по технология и материали на CERASIT - използвана е най-новата им нанопор мазилка. Сградата е на 4 етажа - приземен, партерен, I и II етаж. Приземният етаж се състои от предверие, голяма баня-тоалетна,три отделни помещеия обособени за мази, техническо помещение - където са разположени италианска хидрофорна система включваща 2 помпи и 2 резервоара по 1 куб.м., осигуряващи постоянен дебит за всички мокри помещения. Партерен етаж - обособени са 2 входа. Многостаен апартамент с голям хол, с три отделни спални, 2 отделни бани. От апартамента има директен достъп към голяма веранда, слизаща към вътрешен двор.1-ви жилищен етаж се състои от голям хол, три отделни спални, три бани, 2 големи, панорамни тераси.2-ри жилищен етаж се състои от голям хол, три отделни спални, 2 бани, 2 панорамни тераси. Всеки жилищен етаж може да се обособи като самостоятелен апартамент. Просторно стълбище води до използваема покривна тераса на 2 нива. На 1-во ниво са изградени ВиК и електрически инсталации за летен бар, баня тоалетна. Към къщата има просторен гараж, за 2 големи или 3 по-малки коли, с топла връзка към партера. За отоплението и климатизацията на къщата е предвидена и изградена частично 3 климатични система на Daikin- Alterma. Дворът е с изградена ВиК система за топла и студена вода с предвидени места за BBQ, летен душ, джакузи, с изградена дренажна система и озеленяване. Електрическата система на къщата е с осигурено монофазно и трифазно напрежение на всяко ниво. РЗП 877,90 кв.м. и използваеми покривни тераси 240 кв.м. - общо 1117,90 кв.м.Състояние: Сградата ще бъде издадена по БДС.Сграда: Тухлено монолитно строителство.Предимства: Отлична локация с панорамна гледка.Недостатъци: Няма.Моля цитирайте реф. номер когато се обадите.Обаждания се приемат между 09:00 и 19:00 всеки работен ден.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    7209390
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    1118 m2
  • Етаж :
    1 от 4
  • Публикувана на:
    30/03/2022
  • Обявата е в сайта:
    750 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.