Къща, Варна област, м-т Ален Мак

  • 450 м2,
  • Етаж
Под наем

2,000 EUR

Цена/кв.м. 4.44 EUR
Особености

Търсите ли къща, в която са вложени цялото сърце и душа? Търсите ли място, в което да се чувствате ВИЕ? Имате ли високи изисквания за ДОМ? Мечтаете ли за спокойно място с двор, не далеч от центъра на града? Дали бих могла да изкажа с думи чувството, което аз получих докато бях на оглед в тази прекрасна мечта? На кратко, къщата е на две нива с трети мансарден етаж (Рзп 450 кв.м.), раположена в двор с площ от 588 кв.м., с красиви дървета, цветя и храсти. Първият етаж на този прекрасен дом предлага функционално разпределние, с просторен дневен тракт, хол, кухня с трапезария, офис (ателие), перално помещение, тоалетна. Вторият етаж разполага с една голяма спалня със собствен санитарен възел, гостна стая, още две отделни спални, баня с WC, отделно WC и гладачно помещение. Мансардният етаж е с плъзгаща стълба, целят облицован с дърво. Къщата е създадена по индивидуален артистичен проект на собствениците. Вложени са висококачествени материални за цялостно оборудване и обзавежане. Кухненските електроуреди са на GORENJE, 4 броя инверторни климатика DAIKIN, 4 броя последни модели телевизори SONY, дограма Махагон, вътрешни масивни врати махагон, обзавеждане, оборудване и настилки MARTINELI HOME STYLE, камината в хола е на известна френска марка Deville. В двора  има възможност за паркиране на 4 коли. Имотът се харатеризира с предимства, достойни да го окачествят с висока категория луксозен имот. Локацията на този прекрасен дом е удобна за всяко голямо домакинство, тъй като е само на 12 км. от центъра на град Варна и на 1,5 км. до кк Слънчев Ден. Ако смятате, че това е Вашият ДОМ, с удоволствие бих Ви го показала на живо!

Обявата е публикувана от - MAYA HOME Агенция

  • Код на Обявата :
    1641657
  • Вид оферта :
    Под наем
  • Квадратура :
    450 m2
  • Етаж :
  • Публикувана на:
    26/04/2016
  • Обявата е в сайта:
    2920 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • До ключ

  • Камина

  • Саниран

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

Мая Кирилова, MAYA HOME, 0879930969

Аз съм един от участниците на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер вече седем години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация. + 359 879 930 969

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Мая Кирилова на агенция MAYA HOME от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Мая Кирилова на агенция MAYA HOME от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.