Къща Варна област с.Кичево

  • 1100 м2,
  • Етаж 1
Продава

257,000 EUR

Цена/кв.м. 233.64 EUR
Особености

Предлагаме ви напълно обзаведена къща на три етажа, на 10 км от град Варна   село Кичево. Имотът е разположен върху 1100 кв.м. красиво озеленено и аранжирано дворно място с беседка, външно BBQ,  басейн, градина с овощни дръвчета, както и градина със зеленчуци. Къщата е масивна конструкция, построена през 2009 година. Изградена е на три нива. Първото ниво разполага с просторен хол и дневен тракт  с напълно оборудвана куня, спалня за гости с кухнески кът, баня с WC. Второ ниво е с три отделни спални и хол, баня с тоалетна, а трето ниво е като отделен апартамент с две спални и хол с дневен тракт и кухня. Удобни тераси заобикалят стаите с гледка към гората. Въздухът е чист, а наоколо е спокойно. Отоплението на този дом е решено с локално парно, а охлаждането с климатици. В полусутрена на къщата е разположено избено помещение и склад. Къщата има още надземен голям гараж, както и предвидени външни паркоместа.   Село Кичево е разположено  на 10 км от областния град Варна, 25 км от Община Аксаково, на 20 км от курорта Златни пясъци и на 17 км от курорта Албена. Надморска височина 250-333 м. Селото е богато на природни източници на вода. Изградени са 7 чешми, заобиколени с много тополи, които напролет стават кичести и красиви. От тези тополи е и името на селото. В селото има учлище, детска градина, денонощен хранителен магазин и спирки на обществен транспорт.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    668631
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    1100 m2
  • Етаж :
    1 от 1
  • Публикувана на:
    17/08/2021
  • Обявата е в сайта:
    975 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Мая Кирилова, Варна Хоум, +359 879 930 969

    Аз съм на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер повече от десет години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.