Офис Варна Център

  • 248 м2,
  • Етаж 1
Продава

79,990 EUR

Цена/кв.м. 322.54 EUR
Особености

www.samhome.bg Реф. номер 5923 имотиварна.comИмотът представлява: Магазин на две нива, партерен и подземен, с обща площ от 248 кв.м. Партерното ниво е разделено на офис и магазин. На подземното ниво е разположен склад,общи баня и тоалетна и по-малко помещение, ползвано за съблекалня на персонала.Със статут на магазин за промишлени стоки.Състояние: напълно завършен, с удобен подход и възможност за паркиране в близост до сградата. С алармена система, ролетна врата,подовата настилка е теракот, с климатици. Предлага се с оборудването. Сграда: Висококачествено ново строителство – железобетонна конструкция,монолитна зидария с висок клас тухли на водещи производители . Висок клас ПВЦ дограма. Топлоизолационна система. Силикат-силиконова фасадна мазилка с самопочистващ се ефект.Локация: Колхозният пазар е район във Варна около едноименния пазар за плодове и зеленчуци в града, дал името на прилежащия квартал в градския център. Той е сред най-оживените квартали в града, заради търговските обекти намиращи се там. В квартала има 2 основни училища и няколко детски градини.РЕАЛНИ ИМОТИ С РЕАЛНИ СНИМКИ samhome.bg. САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    6573097
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    248 m2
  • Етаж :
    1 от 6
  • Публикувана на:
    29/10/2020
  • Обявата е в сайта:
    1272 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.