Офис Варна Чайка

  • 47 м2,
  • Етаж 1
Продава

41,000 EUR

Цена/кв.м. 872.34 EUR
Особености

ГОТОВ, РАЗРАБОТЕН БИЗНЕС Изцяло оборудван магазин  със статут от 14 години за продажба на марков алкохол, цигари, сладкарски изделия. Търговският обект е с утвърдена клиентела - нерядко клиентите чакат магазинът да отвори. Без конкуренция в голям радиус, силен човекопоток.Имотът представлява: Търговско помещение с работна площ около 43м2, предверие във вътрешната част, от което се влиза в складово помещение и санитарен възел - баня и тоалетна. Площта на търговката зала е функционално усвоена, посредством крайстенни гондоли и шкафове, правени по поръчка от висококачествен МДФ фурнир. Подовото покритие - теракот, в добро състояние. Имотът е подходящ още за: хранителен магазин с пакетирани стоки, аптека, козметично студио, фризьорски салон, обществена пералня и др.Квартал "Чайка" е разположен между  Морската градина, Централната част на града до квартал „Бриз“. Цените на старо строителство в района надвишават тези на новото строителство в по-западните квартали на града, благодарение на близостта си до морето и Морската градина. Характерен с богатата си зеленина, той е добре уреден и благоустроен, има директни връзки с центъра на града и с курортите. Квартала е построен като комплекс от затворен тип в през 70-те и 80-те години на миналия век."Чайка" е бивша вилна зона, старото и име е "Рупи", земята под нея е държавна, отчуждена от хората по времето на социализма, за строителство на едропанелни сгради, като всички собственици на земи там са били обезщетени. Въпреки това след 1990г., след няколко спорни съдебни решения, там са реституирани 20-ина парцела. В „Чайка“ се намират 3 основни училища - "Георги Сава Раковски", "Захари Стоянов" и частното "Малкият принц", както и средните V езикова гимназия, Математическата гимназия "Петър Берон", Спортното училище и Частната Гимназия по информационни технологии и обществени комуникации "Екзюпери". В непосредствена близост до квартала се намират 2 стадиона - градският "Варна" и "Тича" на ПФК "Черно море". Изградени са детски градини и супермаркети. Плажовете край квартал „Чайка“ са сред най-посещаваните в града. На тях често се провеждат състезания по плажен волейбол.SamHOme.Bg е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    1436608
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    47 m2
  • Етаж :
    1 от 1
  • Публикувана на:
    29/10/2020
  • Обявата е в сайта:
    1273 дни
  • Тип строителство :
    Друго
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.