Офис Варна Окръжна Болница

 • 52 м2,
 • Етаж 1
Продава

48,300 EUR

Цена/кв.м. 928.85 EUR
Особености

Реална квадратура Топ Локацияwww.samhome.bg Реф.номер 6638 имотиварна.comИмотът представлява: партерно помещение с обща площ от 52 кв.м., разделено на две нива- партер, обособен като търговска зала с площ от 30 кв. м. и сутерен, обособен като складово помещение с площ 22 кв.м. Със статут на магазин.Състояние: Напълно завършен, със собствен санитарен възел. Монтиран СОТ. Продава се без оборудването.Сграда: Висококачествено, утвърдено и устояло на времето монолитно строителство – железобетонна конструкция, доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията. Монолитна зидария, изпълнена с изключително здрава и изпечена керамика български тухли. Ръчно измазани стени с циментова замазка. Подова замазка с подложен 7-8 см. керамзит, гарантиращ изключителна шумо и топло изолация. Здрава циментова външна мазилка на сградата.Локация: Район Генерали се нарича така поради факта, че имената на всички улици са на заслужили генерали. Той се намира между бул. 8-ми Приморски полк и бул. Ген. Колев. В него се помещават сградите на Медицинският Университет и Службата за социално подпомагане. Множество малки магазинчета, заведения за хранене и аптеки са раположени из уличките на района, което го прави изключително удобен за живущите.Sam.HOme е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

 • Код на Обявата :
  931743
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  52 m2
 • Етаж :
  1 от 5
 • Публикувана на:
  08/08/2017
 • Обявата е в сайта:
  345 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - стара
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  СамХоум, 052 58 01 58

  САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.