Тристаен апартамент, Варна, Червен Площад

  • 3 стаи,
  • 77 м2,
  • Етаж 3
Продава

127,500 EUR

Цена/кв.м. 1655.84 EUR
Особености

ИВЕДА ИМОТИ ПРЕДЛАГА ТРИСТАЕН ТУХЛЕН АПАРТАМЕНТ в непосредствена близост до Медицинския университет и ВИНС. Етаж: трети от шестетажна сграда, въведена в експлоатация през 2002год. Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненска част, тераса пред трапезарията, две спални с обща тераса. Изложение: югозапад/ североизток. Състояние: жилището се продава с цялото обзавеждане, без наличната техника. Подобрения: ПВЦ дограма, подово отопление, СОТ, климатици във всяка стая, естествен паркет, гранитогрес. Реф. номер: 8330. "ИМОТИТЕ ОБИЧАТ ИВЕДА"! Реални оферти- квадрати, райони, цени! Стремежът на агенцията ни е да направим покупката Ви изгодна и успешна! Проучване на пазара, организиране на огледи, изготвяне на документи- НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Разгледайте и други наши предложения на: http://iveda.bg.

Обявата е публикувана от - ИВЕДА ИМОТИ Агенция

  • Код на Обявата :
    5334046
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    77 m2
  • Етаж :
    3 от 6
  • Публикувана на:
    12/07/2018
  • Обявата е в сайта:
    2076 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • Асансьор

  • Обзаведен

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

ИВЕДА ИМОТИ, (088)725-1588, (089)699-9488, 0884530111

Агенция за недвижими имоти „ИВЕДА“ е създадена през 2016г. в гр. Варна от екип от брокери с над дванадесетгодишен професионален опит в посредничеството при сделки с недвижими имоти: покупко–продажби, наемни отношения и консултации при инвестиране в недвижими имоти. Услугите, които предлагаме са: Посредничество при покупко-продажба и наемни отношения на всички типове имоти – апартаменти, къщи, парцели, търговски помещения и други; Първоначална консултация, проучване на пазара и определяне на пазарна цена; Организиране на огледи; Професионална помощ в намирането на точния имот; Изработване на маркетингова и рекламна стратегия за продажба/ отдаване под наем на имота в оптимален срок; Инвестиционно консултиране; Договаряне на условията по сделката; Изготвяне на цялостната документация за успешно реализиране на сделка; Юридически консултации и правна защита по сделката; Успешно финализиране на сделката. Ние разполагаме с огромна база данни с оферти в гр. Варна и областта, обхващаща всички сегменти на пазара- градски и вилни имоти, парцели, бизнес предложения и др., която се актуализира и обновява ежедневно, следвайки стабилната рекламна стратегия на фирмата. Фирмата ни има дългосрочни амбиции в бизнеса с недвижими имоти, затова залага на професионализма и коректността. Основен принцип на работа на фирмата е защита интересите и инвестициите на нашите клиенти! Прецизното обслужване при осъществяване на сделки с недвижими имоти, съчетано с висока професионална мотивация и екипно сътрудничество са ключовите елементи на нашата визия за развитие. Чрез прилагането на стабилна пазарна стратегия, строго ориентирана в полза на клиента, агенция "ИВЕДА" цели успешно да отговори на условията на променливия пазар и на нуждите на взискателния клиент. Потърсете професионалната помощ на нашия екип и ние ще се погрижим вместо вас за всичко, свързано с успешното приключване на сделката! Стремежът на агенцията ни е да направим покупката/ продажбата ви изгодна и успешна! ИМОТИТЕ ОБИЧАТ ИВЕДА!

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от ИВЕДА ИМОТИ от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с ИВЕДА ИМОТИ от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.