Тристаен апартамент Варна Чайка

  • 3 стаи,
  • 61 м2,
  • Етаж 2
Продава

92,000 EUR

Цена/кв.м. 1508.20 EUR
Особености

Три отделни стаи Тиха и спокойна локация Външна изолация и сменена ВИК инсталация Най- актуалните Имоти са на samhome.bg Реф. Номер: 17110Моля прочетете обявата. Отлична локация в непосредствена близост до: Математическа гимназия, пазар Чайка, Морска градина. Самата локация е в най-хубавата час на квартала. Убедете се самиОписание на имота:  Състои от хол, спалня, кухня, килер баня и тоалет г-образен коридор, три тераси с излаз от всяка стая, голяма маза от 5кв.м. която е отделно от квадратурата на апартамента. Жилището разполага с два работещи климатика. В кухнята има печка с фурна и котлони, хладилник, пералня. Настилките в коридора и кухнята са гранитогрес а в спалнята и хола паркет. Имота се продава в състоянието което виждате на снимките с всички мебели и електроуреди. Дограмата в кухнята и в хола е сменена.Състояние: Актуално от приложените снимки.Сграда: Панелна жилищна сграда с добре поддържани общи части.Предимства: Квартал Чайка е един от най-хубавите квартали на град Варна. Разполага с много свободни паркоместа , детски площадки, училища и детски градини. Просторните междублокови пространства са запазена марка за квартала и ограничават жилищното строителство.Моля цитирайте реф. номер когато се обадите.Обаждания се приемат между 09:00 и 19:00 всеки работен ден.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    1359080
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    61 m2
  • Етаж :
    2 от 6
  • Публикувана на:
    12/09/2022
  • Обявата е в сайта:
    564 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.