Избор на имот според зодията

Избор на имот според зодията

Когато търсите идеалния дом или обзавеждате интериора му, обръщате внимание на много критерии, по които да се ръководите. А знаете ли, че хороскопът също оказва влияние върху избора ви?

Зодиакалният знак има влияние върху характера и може да има отношение за много аспекти от живота на хората като професионалния живот например, интимния свят, кариерата и др. Вашата зодия може да ви предложи забавна перспектива и при избора на недвижим имот или обзавеждане на дома и интериора.

Ето на какво да обърнете внимание, когато избирате имот или декорирате дома си според зодиака… 

ОВЕН (21 март – 19 април)

Овенът е най-динамичният и енергичен знак сред останалите зодиакални знаци и винаги е готов за забавления. Ето защо, когато търсят имот, да не забравят, че той трябва да бъде на централно място в близост до зоните за развлечения. Идеалният дом на тези ентусиазирани и спортни натури трябва да притежава и спортна зона, бар с караоке, стена за катерене, тенис на маса или батут.

ТЕЛЕЦ (20 април – 20 май)

Телците се славят с репутация на стабилни и отговорни хора, които винаги се стремят към хубавите неща в живота. Водени изцяло от любовта към красотата, представителите на тази зодия имат изтънчен вкус, обичат комфорта и лукса. Телецът принадлежи към групата на знаците, чийто природен елемент е – Земя, затова те имат нужда от просторно жилище, в който ще се чувстват уютно. В обзавеждането залагат на красиви, луксозни, нестандартни, но също така и практични интериорни предмети.

БЛИЗНАЦИ (21 май – 20 юни)

Представителите на този зодиакален знак са приятелски настроени, приказливи и леко разсеяни. Най-важната особеност на близнаците е способността им да общуват със всички. По тази причина недвижимият имот, който е подходящ за тях, трябва да бъде в близост до заведения, ресторанти и на една ръка разстояние от всякакви забавления. Те са пълни експерти по комуникация, така че задължително трябва да имат Wi-Fi в дома си, за да следят дневния ред и в социалните медии. Един удобен и комфортен дом винаги ще отговаря на очакванията и нуждите им.

РАК (21 юни – 22 юли)

Раците са чудесни домакини по природа и са много грижовни хора, които обичат да обгръщат близките си. Изключително добри са в кулинарията. Могат да прекарат часове в приготвяне на вкусни ястия както за тях самите, така и за роднините и приятелите си. Затова те държат, когато избират имот, в него да има голяма, модерна кухня и просторна трапезария, за да правят домашни партита. От друга страна изграждането на алармена система в дома ще ги накара да се чувстват в безопасност, тъй като хората с този зодиакален знак са чувствителни на тема -защита на личното пространство и семейството.

ЛЪВ (23 юли – 22 август)

Сред приятелите си лъвовете се открояват с лидерството си по натура. За тях е важно да са първи и винаги искат най-доброто, дори когато става въпрос за закупуването на недвижим имот. Идеален дом за лъвовете би бил този, който е модерен, притежаващ много стаи, голяма и просторна зала, където да правят партита и да се забавляват с приятели.

ДЕВА (23 август – 22 септември)

Девите са невероятно рационален и практичен знак. Те са съвестни и отговорни, държат на изпипания детайл във всеки аспект на живота. Обичат да планират, подреждат и няма как да се изненадате от факта, че домът им винаги е подреден и чист. Възможно е да видите най-различни почистващи препарати и уреди в дома на девите. Жилище с голям килер, в който да съхранят вещите си или пък с добре организирани дрешници, гардероби и шкафчета е точно за тях.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)

Хората под знака на тази зодия олицетворяват красотата и хармонията около себе си. Те са елегантни и изискани, затова най-добрите места за живеене за тях са резиденциите или пък небостъргачите. За везните е важно в техния дом да има специална стая за изпълнение на хобитата и интересите им.

СКОРПИОН (23 октомври – 21 ноември)

Представителите на зодия скорпион са най-сложните и загадъчни личности. Те се чувстват добре в къща с по-приглушена светлина, защото са мистериозни и потайни. Тъмната им по природа страна ги кара да проявяват интерес към стари и исторически къщи. Привлечени от преживяванията в подобни къщи те се стремят да намерят имот, който е по-уединен и запазващ личното пространство. Загадъчни предмети, картини със смисъл и силна енергия, скритите секции по витрините, заслужено намират място в интериора им.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)

Стрелците имат свободен дух и са любители на пътешествията и разнообразието. Те могат да живеят навсякъде, дали на палатка или в луксозна резиденция това им позволява да изпитат различно преживяване, което ги прави щастливи. Стрелците биха предпочели да живеят под наем, защото обичат да пътуват много, а в крайна сметка в къщи се прибират само да спят. В домашния интериор предметите, които ги заобикалят, показват техните вкусове и интереси. Държат на вещи, които запазват спомените от техните многобройни преживявания.

КОЗИРОГ (22 декември – 19 януари)

Тези хора винаги са много трудолюбиви и сериозни. Където и да живеят те лесно се приспособяват и умеят да създават уют във всяка обстановка. Могат да живеят добре в голямо и модерно жилище, в малко студио, дори и в стара къща, извличайки максималното от имота, с който разполагат.

ВОДОЛЕЙ (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са добре известни като иновативни мечтатели с дива душа, която се изразява във всеки избор, дори и когато си купуват дом. Биха се чувствали щастливи в дом, който отразява тяхното мислене и идеализъм. Например едно бунгало с красива гледка сред природата е точно като за тях.

РИБИ (19 февруари – 20 март)

Рибите са дълбоко чувствителни личности. Те са мечтатели, за които е много важно да са близо до водата и да се събуждат всяка сутрин заобиколени от прекрасната гледка на плаж или река. Следователно при избора на недвижим имот те са особено привлечени от имоти с морски изглед, който събужда романтиката в тях и ги кара да се чувстват спокойни и щастливи.