Най-предпочитани дестинации за лятна почивка

Лято е ! Хайде на море! Първото нещо, което ни хрумва през летния сезон е идеята за релаксираща почивка на морето, където ни чака плажът с топлия пясък и сините вълни. Подбрали сме най-предпочитаните невероятни морски дестинации, които са по джоба ви и където да се насладите максимум на слънчевите летни дни.

Лято в Гърция

Близка и често посещавана дестинация за българите, предлагаща най-различни забавления и възможности за почивка. Белотата в градския пейзаж, морското синьо и пъстроцветни улици ще ви накарат да се чувствате страхотно и ще се насладите на гръцките плажове.

Полуостров Халкидики – Ситония с неземната си красота, кристалните си води предлага тиха и спокойна почивка.

Остров Санторини- заслужава да бъде посетен заради своите панорамни гледки, етажираните белите сгради, сини куполи, романтични обстановки и очарователни залези.

Остров Лефкада- приказен остров с най-красиви плажове с кристално бял пясък и тюркоазено синя вода.

Почивка в Турция

Една от най-предпочитаните страни от много туристи за лятна почивка е Турция. Тя е богата на природа и култура страна с многобройни приказни курортни места. Сред най-популярните са:

Бодрум – морски курорт в югозападна Турция с прекрасни заливи и бурен нощен живот, първокласни хотели, които гарантират абсолютен комфорт и качествено обслужване.

Бодрум

Мармарис – с удивителна природа, модерни пристанища предлагащи круизи с яхти и кристално море.

Анталия – дълга плажна ивица с най-добри хотели в световен мащаб. Несъмнено този курорт е известен като перлата на Средиземноморието, пълен с много исторически забележителности.

Анталия

Почивка в Италия

Почивка в Италия- слънчева страна заобиколена от вода от всичките си странни, с километрични плажни ивици, уникални живописни пейзажи, Италия е предпочитана дестинация за екскурзии през лятото. Предпочитани райони за нестандартни летни почивки са:

Пулия - наречена още перлата на Южна Италия.

За романтика и незабравими емоции посетете Коста Смералда на остров Сардиния.

Почивка в Испания

Крайбрежията на слънчевата Испания са разкошни и пълни със световноизвестни курорти, а това я прави особено популярна дестинация за лятото.

С кристално чистите и прозрачни води остров Ибиса е перлата на Испания

Остров Майорка е значима туристическа дестинация с красиви плажове очарователни със своя бял и фин пясък.

За търсещите уединение горещо препоръчваме остров Менорка. Спокойна и тиха ваканция на малки заливчета със светлосини чисти води.

остров Менорка

Почивка в Египет

Страната на фараоните - Египет е в списъка на много туристи с любимите места за почивка през лятото както и през студените зимни месеци. С прекрасния си златен пясък и удивително бистри води най-добрите крайбрежни курорти са:

Шарм ел-Шейх - този курорт е като същински оазис в пустинята. Предлага най-добрите плажове с чисти води, коралови рифове за гмуркане, луксозни хотели и забавления.

Шарм ел-Шейх

Райският остров –Хургада.

Райският остров –Хургада