Български агенции предлагат имоти във Франция

Български агенции предлагат имоти във ФранцияНедвижимите имоти във Франция по време на кризата не загубиха много от стойността си. В областните градове се отчете едва 6% спад. Днес пазарът е стабилен, а цените са над пиковите от 2008 г.

Средната стойност на апартамент в областните градове е около 3800 EUR/кв.м., а в Париж – 7900 EUR/кв.м. Малко по-ниски остават цените на имотите в алпийските ски курорти, което е отлична възможност за реализиране на изгодна покупка. За последните шест месеца цените там са се повишили с близо 1%. Тенденцията на спад в стойността на къщи и шалета е спряна и вече се наблюдава покачване, което е провокирано от засиленото търсене.

Франция става все по-атрактивна за чуждестранни инвеститори, сред които и българи. Тези от тях, които искат да придобият имот там, вече могат да ползват консултантска компания в България, която предлага недвижими имоти във Франция.


„Нашите предложения включват имоти в населени места като известния с филмовия си фестивал град Кан, екзотичния морски курорт Сен Тропе, световноизвестните алпийски ски курорти като Шамони Мон Блан и Куршевел, както и много други. Работим с утвърдени местни професионалисти, които напълно споделят нашата философия и стандарти на обслужване. Предлагаме комплексна услуга – от организация на огледи, пътуване и настаняване до финализиране на покупко-продажбата и следпродажбено обслужване”, казват специалистите от компанията „Лукс Имоти”.

Към момента компанията предлага над 500 имота в цяла Франция – от апартаменти в Париж до луксозни къщи и замъци в живописни френски местности. Двустаен апартамент в Париж с площ 90 кв.м, може да се купи срещу 795 000 EUR. Намира се в 16-ти район на френската столица в сграда, строена през 30-те години на миналия век. Шато в град Терсак, област Юг-Пиренеи се оферира на цена от 849 000 EUR. Имението е със 6 спални и площ 349 кв.м. Към имота има и двор с площ 6219 кв.м.

 

Източник - http://fakti.bg - Автор - Милена Богданова