Имоти от банки

Имоти от банки общо 0 имота

Изгодни имоти от банки, имоти публична продан

Имоти от банкиАко търсите да закупите недвижим имот от банка с инвестиционна цел или за живеене, на правилното място сте. Тук ще намерите изгодни обявяви за продажба от банки, ипотекирани имоти за цялата страна. Имотите за публична продан от банки по-често са от частни лица, които не са успяли да погасят ипотечния си кредит или запорирани недвижими имоти на строителните фирми.

Банките придобиват собственост върху такива имоти по установени процедури, след което ги обявяват за публичен търг. Обикновено цените на ипотекираните имоти, предлагани от банки са под пазарната цена и могат да се окажат атрактивни и изгодни оферти за вас.

В днешно време на имотния пазар продажбата на ипотекирани имоти от банка се възприема като нещо нормално, тъй като броят на предлаганите такива оферти доста се е увеличил.

Най-голямото предимство за заинтересованите лица, които искат да се възползва от продажбата на ипотекиран имот от банка с публичен търг, е по-ниската му цена. Те могат да закупят недвижимия имот на доста изгодна цена- имот, чиято цена е била трудна за плащане преди да е обявен за публична продан от банката.

В apartamenti.com ще намерите голямо разнообразие от апартаменти (apartamenti) и недвижими имоти . Ние много добре знаем, че процеса на продажба, покупка, наемане или отдаване на апартаменти и недвижими имоти е свързан с много вълнения и емоции. Чрез apartamenti.com можете да намерите апартаменти,къщи,гаражи или офиси с или без посредник или директно от строителя .

За apartamenti.com е много важно да пази интересите на своите продавачи, наематели, наемодатели или купувачи с актуални обяви. По този начин apartamenti.com гарантира сигурност и по-високо качество на обявите ви във сайта ни за недвижими имоти.