Адидас

  • бул. „Витоша“ 5, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 996 3608

Работно време Адидас

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Адидас

(Общо гласували : 108 - Рейтинг: 4)

Iliyana Paunova

Рейтинг : 1 от 5

Колекцията е стара няма жива душа освен продавачите шлаят се на горе на доло добре че не дойдоха до мен цените са същите като в Европа нормално само дето са по чудати dopel за мен най дората колекция Adidas беше в България днес и тя стана кота чужбина,не знам колко още издържи хубавия магазин с този драстичен спад на хора


Teodora Dimitrova

Рейтинг : 5 от 5

Много добре зареден магазин. Новите артикули в наличност. Добър избор и на чанти, раници, сакове и дори малки дамски чантички и ранички. Препоръчвам!


efi milanova

Рейтинг : 1 от 5

Ужасно нагло и нелюбезно обслужване. Персонала си говори помежду си и последното което искат е да бъдат прекъснати за да продадат нещо или да консултират клиентите. На въпроса имате ли обща система с другите магазини отговора беше: ,, е да бе,,- бе... обидена и разочарована съм и не бих се върнала в този магазин!


Хамали Грийн

Рейтинг : 4 от 5

Много добре зареден. Малко обучение на персонала ще бъде от полза


kremena ilieva

Рейтинг : 1 от 5

Персонала е твърде търговски неориентиран. При покупка на повече от три артикула и при въпрос от моя страна като клиент за отстъпка, отговора беше, че не може отстъпка, защото ще стоят те гладни. Принципно не са длъжни да направят отстъпка, но можеше да ми откажат с усмивка и шега. Е, ако всичките клиенти са като мен, наистина ще ги оставим гладни, т.к повече в този магазин няма да стъпя.


Ако знаете повече за Адидас

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Адидас, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Адидас