Адв. Павел Петков

  • ул. „Княз Дондуков“ № 6, 3700 Видин Център, Видин, България
  • +359 87 670 5765

Работно време Адв. Павел Петков

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Адв. Павел Петков

(Общо гласували : 14 - Рейтинг: 5)

Mladen Toshev

Рейтинг : 5 от 5

Компетентно, професионално и любезно отношение. Благодаря за оказаното съдействие!


Diána László

Рейтинг : 5 от 5

Трябва да кажа, че Павел свърши невероятна работа. Той е много надежден и е истински професионалист. Справихме нашето съдебно дело в България, докато бяхме в Обединеното кралство и изобщо не трябваше да пътуваме до там. Много добре! Силно препоръчвам на всеки. Благодаря ви много Павел за страхотната работа


Peppe Santoro

Рейтинг : 5 от 5

Ние с Павел помагахме на един ирландски джентълмен да придобие имот в България. Той винаги беше услужлив, ефективен и конструктивен и бих го препоръчал без колебание на други, които търсят съвет относно процеса на закупуване в България (между другото английският му е отличен).


Tutis Servis

Рейтинг : 5 от 5

Павел действаше като пълномощно за нас, заедно с генералния консалтинг за закупуването на нашия имот в България. Не успяхме да присъстваме физически, затова му поверихме всичко. Работил съм с много адвокати през годините и те като цяло са полезни само за пари. В деня на размяна на договор Павел пътува няколко часа из България до селото, където е нашата къща. Не само това, но той допълнително пътува до имота и ни прави актуални снимки, тъй като бяхме виждали къщата само от снимки на агенти. Бяхме толкова впечатлени от Павел, че платихме допълнителен бонус върху предварително договорената такса (която беше изключително справедлива) и крайната цена за прехвърляне все още беше невероятна стойност за парите. Неговият английски е първокласен и той е изключително отзивчив и съпричастен към всякакви притеснения или въпроси, които може да имате; Не мога да го препоръчам достатъчно силно. Трябва да има специална категория за някои бизнеси, издигаща ги до 10 звезди ... Павел е 10 звезден рейтинг от нас! Уилям Хамес.


Mike B

Рейтинг : 5 от 5

Намерих Павел, след като потърсих български адвокат, който да съдейства при продажба на имот. За разлика от мнозина той отговори навреме и успя да удовлетвори всичките ми въпроси. Той предостави оферта за работата, която беше много конкурентна, и се придържаше към цената, като ме информираше през цялото време. Бих го препоръчал на всеки, който иска да продаде имот в България.


Ако знаете повече за Адв. Павел Петков

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Адв. Павел Петков, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Адв. Павел Петков