Адвокат Божидар Терзийски

  • ул. „Цар Асен“ 1, ет. 2, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 89 914 4114

Работно време Адвокат Божидар Терзийски

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 18:00 ч.

Отзиви за Адвокат Божидар Терзийски

(Общо гласували : 28 - Рейтинг: 5)

Dji Fly

Рейтинг : 5 от 5

Уникален човек и добър адвокат ! Имах дело за родителските права и за домашно насилие и мога да кажа, че съм много доволен работата му. Малко са добрите адвокати и най-вече сърдечните хора. Приятелското отношение за мен беше изключително важно. Желая ти здраве и винаги бих препоръчал теб за адвокат за гр. София и за цялата страна, понеже имам лични впечатления.


Адвокатска Кантора Марковски

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря на всички за хубавите думи ! Бъдете Здрави ! Да си адвокат е не са отговорност и признание, а дълг ! Дали си добър адвокат е умение и знание, а благодарността на хората е резултата от действията !


Спортен център Dream body

Рейтинг : 5 от 5

Познавам адвокат Божидар Терзийски и съм ползвам неговите услуги. Мога да изразя мнението си, че той е добър адвокат и практиката му за мен е на високо ниво! Практикува в цяла България, като офиса му е в гр. София. Той е част от екипа на адвокатска кантора Марковски и освен специализацията в наказателните дела за леки телесна повреда, средна телесна повреда, тежка телесна повреда, дела за лица употребили наркотични вещества е добър специалист в гражданските производства за имоти спорове, деликт, дела срещу застрахователни компании за обезщетение на пострадали от пътно транспортни престъпления и т.н. Занимава се с бракоразводни дела, родителски права и искове за домашно насилие. Препоръчвам го, като адвокат и човек с изградено име за честност и коректност в адвокатските среди. Добър адвокат се намира трудно, а коректен още по-трудно ! Изразявам мнението си от лично впечатление!


Bobi Gyrlov

Рейтинг : 5 от 5

Искам да изразя искренните си благодарности към адвоката Божидар Терзийски за това, което направи за мен. Имах проблем с гражданско дело извън гр. София и за мен това е един добър адвокат и човек. Получих човешко отношение и професионализъм. Благодаря !!!


Bobi Bojidarov

Рейтинг : 5 от 5

Добър човек и професионалист ! Препоръчвам (адаша) адвокат Божидар Терзийски с двете си ръце. Това е човек с когото може да говориш свободно и да обсъдиш проблема си. Защитавал ме е за наказателно дело и в последствие в гражданско такова за пътно транспортно проишествие. Осъди извършителя и след това и застрахователната компания за да ми изпрати застрахователно обезщетение! Просто е човек с главно "Ч" и добър адвокат. Благодаря му от сърце ...


Ако знаете повече за Адвокат Божидар Терзийски

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Адвокат Божидар Терзийски, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Адвокат Божидар Терзийски