Адвокат Мартин Мавров

  • бул. „Княз Александър Батенберг“ 28, ет 5, 6000 Център, Стара Загора, България
  • +359 89 979 4555

Работно време Адвокат Мартин Мавров

  • понеделник: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Адвокат Мартин Мавров

(Общо гласували : 18 - Рейтинг: 5)

Митко Маринов

Рейтинг : 5 от 5

Един привидно, изчистен от съмнения за някакви препятствия казус се превърна в дело, отсъдено в моя полза. Случва се следното: Пада клон от дърво върху автомобила ми, при идеални условия и е ясно, че отдел Озеленяване към общината, не са си свършили работата както трябва. Тяхно задължение е да извършват редовно периодична профилактика на дървесната маса(проверка за стареене, кастрене, отрязване). Но Община Стара Загора и нейната администрация се постараха да стигна до адвокат, който да подготви една молба за споразумение. Но уви, стана сложно. Не, направиха го сложно. Обаче пък, аз реших да използвам услугите на адвокат Мартин Мавров, като го запознах, с всичко което се случи 1 година по-рано и документите, които имах. Той ми се извини предварително, че има адски много работа, но ще гледа в най-кратък срок да се запознае със ситуацията. Въоражих се с търпение, защото каквото и да е четиво си е нужно време, да прочетеш всички наредби обвързани със случая, и се надявах в рамките на 3 до 5 дни, да успее да подготви по-горе споменатата покана за споразумение. Точно 3 часа по-късно, ми се обади и ми преразказа всичко, което ще се случи до последното дело, и беше напълно уверен, че няма от какво да се притеснявам, като ще има възмездие. Е, на 07.07.2022 делото е в наша полза и смятам, че когато човек иска да е полезен на хората и дава всичко от себе си, е задължително да търси правата си чрез адвокат! Ще се постарая от тук нататък винаги когато някой има нужда от такива услуги да споделям готовността и борбеността на адвокат Мартин Мавров


Daniela Damyanova-Antonova

Рейтинг : 5 от 5

Невероятен човек и също толкова невероятен професионалист е адв. Мавров! Моят казус беше свързан с трудово правоотношение и той се справи чудесно, едновременно съобразявайки се с желанията ми и постигайки успех.


Нели Петкова

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен професионалист, човек неспиращ да се развива, съпричастен със всеки казус , намиращ правилните ходове за най - добри резултати. Мога да кажа с чиста съвест че е един от най добрите в адвокатската сфера! Благодаря, адвокат Мавров !


Pavlina Koleva

Рейтинг : 5 от 5

Коректност, Професионализъм, Лоялност, Конфиденциалност, Експедитивност! Потърсих адвокат Мавров, по повод некоректност и неспазване на условията от страна на бившият ми работодател, при прекратяването на трудовите ни правоотношения. В това число и неизплащането на обезщетенията, полагащи ми се след отпуск по майчинство. Изключително съм доволна от компетентните адвокатски услуги и пълното съдействие, при това с възможно най-бързото изпълнение! Адвокат Мавров е висококвалифициран, опитен и компетентен професионалист! Спокоен, отзивчив, работи изключително коректно! Препоръчвам!!!


Hristo Panteleev

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволен от услугите на адвокат Мавров! Благодарение на професионализма и знанията, с които разполага, се поздравихме с успех на едно от делата ми срещу фирма за бързи кредити. В резултат на бързите и точни действия, които предприе, спестената сума беше повече от впечатляваща! Препоръчвам!


Ако знаете повече за Адвокат Мартин Мавров

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Адвокат Мартин Мавров, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Адвокат Мартин Мавров