Арис хотел София

  • ул. „Селиолу“ str, 1, 1202 София център, София, България
  • +359 88 292 5540

Отзиви за Арис хотел София

(Общо гласували : 340 - Рейтинг: 4)

Margarita Nikolaeva

Рейтинг : 5 от 5

Близо до автогара, чисто, перфектно обслужване! Наложило се да обаждам няколко пъти, да питам за моята позната, да ли е дошла, всеки път отговарят много учтиво и коректно! Препоръчвам!


Райко Петров

Рейтинг : 4 от 5

Хубав хотел в центъра на София. Има ресторант, но когато го посетихме не работеше. Няма собствен паркинг. Предлагат съседен за 25лв. на вечер.


Georgi Brezin

Рейтинг : 5 от 5

Чудесен хотел с чисти и комфортни стаи! Персоналът е учтив и изклежда, че си разбира от работата. Локацията на Hotel Aris Sofia дава бърз достъп до метро, автогара, жп гара, маршрутки, трамваи, автобуси... Отличен избор при бизнес пътуване.


Silvia Koleva

Рейтинг : 4 от 5

Доста трябва да се наблегне върху хигиената!


Georgi Brezin

Рейтинг : 5 от 5

Хотел Арис София е със страхотно разположение. Перфектен е ако си в София по работа, т.к. близо до него има спирки на метрото и градския транспорт. Обстановката и обслужването в хотела са по-добри от хотели в повече звезди, но по-малко звезди означават и по-ниска цена за нощувка, което е Ок :)


Ако знаете повече за Арис хотел София

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Арис хотел София, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Арис хотел София