Art me Interior Bulgaria

  • бул. „Александър Стамболийски“ 53, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 945 3535

Работно време Art me Interior Bulgaria

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 19:30 ч.

Отзиви за Art me Interior Bulgaria

(Общо гласували : 153 - Рейтинг: 4.2)

Reneta Kirilova

Рейтинг : 5 от 5

Art Me е един от любимите ми магазини в София! Там винаги откривам невероятни неща, които не могат да се отркият никъде другаде в София (с малки изключения). Този магазин е за ценителите на красивите предмети в лимитирани бройки. Истинска наслда за вкуса на хората, които търсят необикновеното и искат интериорът им да е неповторим. Хареса ми и това, че магазинът е разделен на секции по цветове - предмети, които са позлатени, бяло със сребърно, сребърно с черно, бебешко розово, бежов и кафяв цвят. Препоръчвам!


Доля Саботилова

Рейтинг : 3 от 5

Голям избор, скъпичко, не влизайте към подземната част на магазина, мухъл, не се диша.


Lily Georgieva

Рейтинг : 1 от 5

Некоректно отношение към клиента! В сайта никъде не беше отбелязано колко струва доставката и в имейла, който ми беше изпратен за потвърждение на поръчката, отново не беше упоменато колко е доставката още повече, срещу полето за доставка пишеше 0лв. Днес получих пратката и се наложи да заплатя 10 лв доставка, нищо че в листа, който беше прикачен от Еконт пишеше - доставка 6,92 лв. Не отказах поръката, тъй като наближават празниците и не мога да рискувам да чакам нова доставка, но това не е коректно! Не знам от къде е произлязло това недоразумение, но не съм доволна. И не е за тези 4 лв отгоре, а е за принципа! Съответно недоволството не получи отговор...


Мария Митрева

Рейтинг : 4 от 5

Голям избор на нетипични неща и обзавеждане, които трудно могат да бъдат открити на друго място.


Ivaila Stancheva

Рейтинг : 2 от 5

Казах си идеята за маси и столове . Трябваше да изпратя снимки на идеята ми и по тях те да работят . Пратих си снимките и до там . Никой повече не ми писа или звънна . Имат интересни стоки , но обслужването не е най - доброто .


Ако знаете повече за Art me Interior Bulgaria

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Art me Interior Bulgaria, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Art me Interior Bulgaria