Артисан фактори

  • бул. „Черни връх“ 17, 1421 ж.к. Лозенец, София, България
  • +359 89 571 5836

Работно време Артисан фактори

  • понеделник: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 15:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Артисан фактори

(Общо гласували : 100 - Рейтинг: 4.5)

Hristo Dobrev

Рейтинг : 5 от 5

Вкусна и много прясна храна - супи, сандвичи, хляб, сладкиши и други изкушения. Персоналът е много любезен и отзивчив! Супите са страхотни, препоръчвам особено зеленчуковите! Цените са малко по високи от нормалното.


Mr Hrisko

Рейтинг : 3 от 5

Наистина вкусно от към храна, с избор за постещи, но много соц отношение (в лошия смисъл).


Desislava Bincheva

Рейтинг : 1 от 5

Не ми беше разрешено да влезна с бебешката количка вътре (без конкретно обяснение или причина), въпреки многобройните пъти преди това, в които съм пазарувала вътре с нея. Има вкусни неща, но отношението от част от персонала трябва със сигурност да се подобри. Не бих повторила посещение след този случай!


Ellie

Рейтинг : 1 от 5

Имат интересни неща, супите им са приятни, но повечето им служители практикуват един постоянно назидателен тон каквото и да ги попиташ, така че аз лично избягвам заведението, въпреки че живея на 2 крачки. Edit: Обслужването е под всякаква критика и, въпреки че направих няколко опита да го преглътна, днес беше последният ми опит, само си разналям настроението. Като оставим настрана, че на клиента се говори на ти и неколкократно ми се хвърлят някакви неща без едно "Заповядайте", все път е драма с плащането - или се прави физиономия, че плащам с карта (пък било бавно, пък сумата била малка), или се прави физиономия, че нямат да ми върнат 40 лв. и да ходя да развалям. Съжалявам, но нагласата ми като клиент не е да угаждам аз на обслужващия персонал....


Ivaylo Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Магазин за хляб хлебни изделия и без глутен продукти.Супи,салати и 'сувит' готвени ястия. Торти веган и без глутен.


Ако знаете повече за Артисан фактори

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Артисан фактори, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Артисан фактори