Art'Otel

  • 44 William Gladstone Street, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 781 9035

Отзиви за Art'Otel

(Общо гласували : 279 - Рейтинг: 4.4)

Kr. Uzuko

Рейтинг : 5 от 5

Много удобно местоположение за туристи които желаят да разгледат града с пешеходни разходки, не далече има спирки на метрото и автобуси. А централната част на града е около вас. Стаите са удобни обзаведени с вкус. Баните са функционални и разполагат с всичко необходимо за вашият приятен престой. Чистотата е на прилично ниво. Персонала е любезен и отзивчив.


Ели Георгиева

Рейтинг : 5 от 5

Всичко е на Ниво!Вежлив персонал ,вкусна храна ,добра локация.!


Ekaterina Dabanova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен хотел. Тип локация, чистота, и персонал. Тук персоналът те предразполага да се почувстваш удома си, като с внимание откликва на всяка нужда


Тилда 29

Рейтинг : 5 от 5

Един от най - добрите хотели в София. Заслужава си всеки лев платен там! Изключително чист, с работлив, отзивчив и приятелски настроен екип! Зареждат с много вкусно кафе и чай по стаите. Стаите и апартаментите - гостувала съм три пъти - са уютни и тихи. Закуската е чудесна / във вид на малка шведска маса /, разнообразна, приготвена с качествени продукти. Единствената ми забележка е фитнесът, който не е много разработен и доста тъмен. Хотелът разполага с вътрешен паркинг за клиентите си, което много удобно. Локацията е перфектна. Място, което бих препоръчала с две ръце!


Yordanka Svilenova (Danish)

Рейтинг : 1 от 5

Супер груб персонал. Поне с българите. На чужденците се кланят до земята.


Ако знаете повече за Art'Otel

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Art'Otel, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Art'Otel