ATM & Bank Office United Bulgarian Bank

  • бул. „България“ 19, 4003 Кършияка, Пловдив, България
  • +359 32 921 321

Работно време ATM & Bank Office United Bulgarian Bank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за ATM & Bank Office United Bulgarian Bank

(Общо гласували : 10 - Рейтинг: 2.4)

Silvia Galincheva

Рейтинг : 1 от 5

Албена Учкунова- най- наглата и безцеремонна служителка на която съм попадала някога! Ихидна усмивка и подигравателно отношение! 45 минути ме задържа да чакам за някакви пълни безумия и дори не довършихме това за което всъщност отидох до банката! Такива служители не трябва да работят с хора, а и да опетнявят името на една международна банка! Няма да оставя това без последствия! Крайно време е некадърността и некомпетентността да бъдат наказвани!


Dimitar Markov

Рейтинг : 1 от 5

Пет души обслужват един! И то в продължение на 20 мин. Най-нагло до портала дойде служителка с чаша кафе, да ме уведоми че, била в почивка. Хора, вие сте починали! Но не сте го осъзнали!


Атанас Енков

Рейтинг : 1 от 5

Най лошото обслужване което може да получите в банка, чаках 45 минути да бъда обслужен ( преди мен имаше 2-ма клиента ).Жената на касата беше изключително арогантна и надменна. Хора като нея не трябва да работят с хора, сериозно се замислям за смяна на банката заряди такива служители.


Villa Paris Villa Paris

Рейтинг : 1 от 5

В този клон времето е спряло.....За един час 2 ма клиенти .Две работят ,другите две си говорят с тях а третата симулира някакъв вид дейност.Изнервящо до безумие.


George Koilov

Рейтинг : 1 от 5

Обслужването е трагично!


Ако знаете повече за ATM & Bank Office United Bulgarian Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ATM & Bank Office United Bulgarian Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ATM & Bank Office United Bulgarian Bank