Автосалон Ицо Ауто

  • Хрищенско шосе, 6009 Стара Загора, България
  • +359 88 679 5786

Работно време Автосалон Ицо Ауто

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Автосалон Ицо Ауто

(Общо гласували : 51 - Рейтинг: 4.3)

Dimityr Ivanov

Рейтинг : 1 от 5

Измамник. Продаде ми кола без катализатор. Съответно брах сумати ядове докато мина канала на Кат но се оправих. Звънях му след това и той естествено не знаел и взе да ми се кълне в двете си деца. Щеше уж да търси този от който е купил колата и да ми звънне отново и до там. Не ми се пише и занимава повече, но ако някой чете да има едно на ум. То на него си му седи. Рано или късно ще попадне на който трябва.


Angel Angelov

Рейтинг : 1 от 5

След обстоен преглед и проверка, харесах кола и я капарирах. Силно ме впечатли, че освен резервна гума, крик и ключ имаше и пожарогасител! След ден два отивам, доплащам и си тръгвам с новата придобивка. Без изобщо да проверя какво се е случило в багажника. Ето какво - ни крик, ни ключ, камо ли пожарогасител! То бива бива ама да крадеш клиентите си ........


Ицо Стратиев

Рейтинг : 5 от 5

Най-Сереозните в бранша.С най-хубавата стока на пазара.Отзевчиви,добри и търпеливи собственици.Съдействие до край,Искрено ПРЕПОРЪЧВАМЕ ИЦО-АУТО!


Krasi Fitkova

Рейтинг : 1 от 5

И една не заслужават. След като разбраха, че ще има сделка сменили акумулатора. Осъмнах на 15 км от града в снега без грам ток. В почивен ден. За мен това е престъпление. Колко алчност трябва да имат, за да не помислят за последствията. Автокъщата изглежда добре, но хората са гнили. Проверявайте преди да вземете нещо.


firefllly X

Рейтинг : 5 от 5

Коректен търговец. Доволен съм от закупеният автомобил, който отговаря напълно на описанието.


Ако знаете повече за Автосалон Ицо Ауто

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Автосалон Ицо Ауто, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Автосалон Ицо Ауто