БaлканМед

  • ул. „Струма“ 6, 1202 София център, София, България
  • +359 2 408 7562

Отзиви за БaлканМед

(Общо гласували : 9 - Рейтинг: 4.9)

Maria Popova

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм впечатлена от доктор Петрова и Доктор Камбуров - знаещи и продължаващи да четат лекари, които вдъхват доверие от пръв поглед. Прекрасно отношение, подробен преглед, дотук бях с търсенето на гастроентеролози - намерих своите :)


Maya Todorova

Рейтинг : 5 от 5

Доктор Петрова и доктор Камбуров са изключителни професионалисти и прекрасни хора, които наистина вникват в проблема на пациента. Прегледът е обстоен, подходът - персонализиран. Благодаря за времето, което отделихте, за съветите и за човечното отношение! Щастлива съм, че имах късмета да науча за вас и да ви посетя!


Веселина Крушева

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасни, знаещи, можещи! Добро впечатление прави още първият контакт по телефона. Младият асистент е изключително любезен и кооперативен. Двамата лекари, представящи се с Виктор и Михаела, скъсяват дистанцията и предразполагат пациентите. Впечатлена съм от високия им професионализъм и най-вече чисто човешкото отношение, проявено към мен като пациент. Доктор Петрова и доктор Камбуров правилно са си избрали лекарската професия, но и тя ги е търсила.


Elena Tartova

Рейтинг : 5 от 5

"Важно е човек човека да среща и човек човека да чува." ( Станислав Стратиев). Аз срещнах Човеци - семейство д-р Камбуров и д-р Петрова, които чуха болката ми, страховете ми, опасенията ми и откликнаха с добронамереност, професионализъм и свеж хумор - все нишки, които те привързват и те правят вярваш ( в успеха на лечението; във възможното доверие между лекар и пациент; в хуманността). Всъщност те спечелиха доверието ми още преди личната среща. Разглеждах сайта на доктор Виктор и преди да усетя лекаря, видях Човека, освободен от институционални официалности, сърцато скъсяващ дистанции, сърдечно подаващ ръка. Срещнах се с човека, който най- напред изгражда моста на вярата със слънчевия си поглед и добрата дума, а след това гради здраве. Благодаря Ви!


Атанас Георгиев

Рейтинг : 5 от 5

Изключителни специалисти, внимателно отношение. :)


Ако знаете повече за БaлканМед

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за БaлканМед, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до БaлканМед