Банка ДСК

  • пл. „Свобода“ № 5, 7000 Русе Център, Русе, България
  • +359 82 884 184

Работно време Банка ДСК

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Банка ДСК

(Общо гласували : 14 - Рейтинг: 3.9)

Liliana Uzunova

Рейтинг : 1 от 5

Много лошо обслужване от страна на работничките. Пълна некомпетентност, лоша задушаваща миризма, защото не пускат климатиците навън е горещо когато влязох вътре с маска на уста ми прилоша, видях как спокойно работничките си пият кафето и не ги интересува че навън пред вратата чакат хора бавно спокойно нали им върви заплатата. Просто като видях тази обстановка излязох и отидох в другия филиал на дск. Където наистина обслужването е на ниво. От сърце не препоръчвам този филиал идете в другите филиали на дск.


Наталия Неделчева

Рейтинг : 1 от 5

39 човека освен мен станаха жертва на измама от страна на служител в ДСК. Срещу нея има образувано наказателно производство. Служителка на банката чрез фалшификации на подписите на клиентите, документни измами и злоупотреба с личните данни на хората е теглила кредити на името на клиентите си, крала е от сметките им и е извършвала незаконни транзакции без знанието на хората и за тяхна сметка. На всичкото отгоре ръководството на банката се опитва да прикрива престъпленията на служителите им. Изискват коректност от клиентите си, а те самите са не само некоректни, но и толерират престъпленията, извършвани от служителите им. Всеки трябва да има едно наум когато прибягва до техните услуги, защото една "прекрасна" сутрин може да се събуди окраден или с дълг в размер, за който дори не подозира.


tamer dzhelil

Рейтинг : 1 от 5

Обслужване на клиенти под сякъква критика


Stefan Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Перфектно обслужване от служителката Нели Илиева Иванова,благодаря!!!


Milen Shanov

Рейтинг : 4 от 5

Няма големи опашки


Ако знаете повече за Банка ДСК

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Банка ДСК, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Банка ДСК