Банка ДСК - DSK bank

  • ж.к. Братя Миладинови бл. 38, 8000 ж.к. Братя Миладинови, Бургас, България
  • +359 56 806 292

Работно време Банка ДСК - DSK bank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Банка ДСК - DSK bank

(Общо гласували : 28 - Рейтинг: 2.1)

Златка Дичева

Рейтинг : 1 от 5

Много бавно обслужване. Служителките получават доставки от доставчици без маска. След това отиват вътре да видят какво са получили. Говорят по телефона, а е пълно с клиенти. За да получите карта , която е подменена заради изтекъл срок, трябва цял ден да си освободите. Много неприятно!!!


Росен Денков

Рейтинг : 1 от 5

Изключително съм разочарована от обслужването и некомпетентността в този офис. Ходих да си получа изтекла дебитна карта. Казах, че искам 3д парола за плащане в интернет - отговорът беше, че е при същите условия, като предходната. Е нямаше и ходих отново. Картата се оказа с дефектен чип, отидох за преиздаване. Ползвам преференции без такси теглене от банкомат. При получаване на картата казах на вашата служителка, че ми се полага и да се зададе. Е, начисли ми се такса от банкомата… Обадих се на оператор и ми премахнаха таксите. Няма да стъпя в този офис отново.


Stoika Filipova

Рейтинг : 1 от 5

Ако искате да ви обслужат в банката, вземете си отпуск и се пригответе да чакате с часове. В целия клон в гр. Бургас, жк. Братя Миладинови с клиенти работят само две гишета!


Ari

Рейтинг : 1 от 5

Целият Банков клон само се преструва, че работи! Всъщност, непрофесионалността и мудността са извън границите! Надявам се ръководството да обърне внимание на служителите си!


Виктория Сарова

Рейтинг : 1 от 5

Сменете това работно време най накрая !! Пише,че работи в събота, а не е така !


Ако знаете повече за Банка ДСК - DSK bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Банка ДСК - DSK bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Банка ДСК - DSK bank