БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

  • ул. „Кирил Старцев“ 1, 7000 Русе Център, Русе, България
  • +359 82 825 776

Работно време БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

(Общо гласували : 13 - Рейтинг: 3.4)

Stan Todorov

Рейтинг : 1 от 5

Най калпавата банка в България след БНБ Париба.... Обслужването от консултанти е под всяка критика, мобилното банкиране е пълно с бъгове и грешки - една транзакция ми я отказва 3 пъти на четвъртия път ми удобри всичките 4, следователно трябваше да се ходи до клон на банката! Кол центъра ти трябват поне 10мин само да се свържеш с оператор, който следователно не знае какво да направи и пак трябва да се ходе до клон на банката. В самата банка още със самото влизане си теглиш "билетче" за къде и за какво си отишъл, с който никой не работи а вместо това в залата се чува зов - "който е следващия да идва!". Не дай си боже да не си за него консултант те пращат пак на пейката да си почакаш. И след цялото това разкарване идва твоя ред, но видиш ли комшията на консултанта е дошъл да си плати вноската за кредита и минава пред теб. Налагало ми се е да използвам улугите на банката на няколко пъти, но смятам този да ми е последния!


NIKOLAI HRISTOV

Рейтинг : 1 от 5

Най- отвратителната и крадлива банка! Кражбата е когато вземеш нещо, което не е твое! Вкарате ли си парите в нея ще ги загубите!


Елица Калоянова

Рейтинг : 5 от 5

Удобен банков клон на УниКредит Булбанк. Близо до пощата, в идеалната част на града. Основно предимство е, че лесно може да се достигне с кола въпреки големите пешеходни зони в централната градска част.


Zvezdelina Ivanova

Рейтинг : 1 от 5

Ужасно обслужване, от изнерваени служители,носещи маска под НОСЛЕТО. СЪВЕТ : НЕ ХОДЕТЕ 40 МИН, ПРЕДИ ДА СВЪРШИ РАБОТНОТО ИМ ВРЕМЕ. Тогава оформят документи, за края на работния си ден.


Renel Dobre

Рейтинг : 5 от 5


Ако знаете повече за БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК