BB DENTAL CLINIC - клиника за дигитална имплантология и естетична стоматология

  • ул. "Средна гора“ 32, 1303 ж.к. Зона Б-5-3, София, България
  • +359 98 897 0222

Работно време BB DENTAL CLINIC - клиника за дигитална имплантология и естетична стоматология

  • понеделник: 13:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 13:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 13:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 13:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 16:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за BB DENTAL CLINIC - клиника за дигитална имплантология и естетична стоматология

(Общо гласували : 31 - Рейтинг: 5)

Philip Peev

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволен от работата, отношението и професионализма на д-р Богомилов. Той може да предразположи дори хората, които мразят да ходят на зъболекар (като мен). Обстановката в кабинета е изключително приятна и лесно може да се отпуснеш, а оборудването е модерно. Препоръчвам горещо!


Vladimir Balabanov

Рейтинг : 5 от 5

И при д-р Божинова и при д-р Богомилов съм си запазвал час. Впечатленията ми са че и двамата полагат много време и усилия за да свършат адекватно работата - т.е. това са зъболекари отдадени на професията.


Martin Marchev

Рейтинг : 5 от 5

Д-р Богомилов и д-р Божинова са изключителни специалисти! Работят много внимателно и подхождат с търпение и разбиране към всеки един случай. Препоръчвам BB Dental Clinic на всеки, който търси качествени зъболекарски услуги на разумни цени.


Мирослав Николов

Рейтинг : 5 от 5

Невероятни професионалисти. Огромно внимание към пациента, подход и професионален съвети които максимално да се доближават до реалните нужди на пациента. Цените според мен са нормални с оглед конкуренцията и пазара за подобен тип лечение!


Gergana Mihaylova

Рейтинг : 5 от 5

От както намерих д-р Любомир Богомилов, ходя с желание на зъболекар. Споделям мнението си, като човек, който дълги години имаше изключителен страх от зъболекари, докато не намерих най-накрая внимателен и страхотен професионалист, който не само, че обяснява в какво се състои цялата процедура (което е много важно за мен), но и използва супер качествени материали и повторно ходене за даден зъб не съм имала и не мисля, че ще имам! Също така го препоръчах на семейството ми и те напълно споделят моето мнение. Това за мен е най-добрият професионалист в тази област и не бих го заменила. ПС: има страхотно чувство за хумор и положителна енергия.


Ако знаете повече за BB DENTAL CLINIC - клиника за дигитална имплантология и естетична стоматология

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за BB DENTAL CLINIC - клиника за дигитална имплантология и естетична стоматология, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до BB DENTAL CLINIC - клиника за дигитална имплантология и естетична стоматология