Билла

  • ул. „Сан Стефано“ 22, 1504 София център, София, България
  • +359 2 818 8100

Работно време Билла

  • понеделник: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 7:30 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Билла

(Общо гласували : 702 - Рейтинг: 3.8)

Krasimir Petrov

Рейтинг : 1 от 5

В Била се чувствам подтиснат, таваните са в отвретително състояние, което не отговаря на идеята на тази сграда - да бъде елитарна. Избора на лед ленти за мъгливо осветление те кара да се чувстваш като в бункер, вместо да се търси обратният ефект при ниво -1. Къси каси на които има място само за малко продукти индиректно те кара да не взима много неща, защото няма къде да ги наредиш на касова зона. Финал:2 от 6 каси отворени и табела, че Billa предварително се извинявам за по дългото чакане. Не нямам Billa карта.


Ирена Малинова

Рейтинг : 1 от 5

Пълен боклук регионалния Станимир Колов пцува персонала на майка обижда ги вика клиентите питат кой тоя който вика така регионален на била тия горе не виждат ли какви хора ги правят регионални затова билките приличат на коларски магазини стабилния персонал напуска заради такива регионални


Marieta Dimitrova

Рейтинг : 2 от 5

Често няма зададени продукти от брошурата, не се следи за срок на годност, топла витрина и пекарна са пълна скръб. Служителите явно са много натоварени и рядко са любезни.


L RV

Рейтинг : 2 от 5

Случи ми се да купя бебешки пюрета с изтекъл срок на годност и доста често има продукти с изтекъл срок като кисело мляко. Храната от топлата витрина е безсолна и гадна. Веднъж си купих насипни маслини без костилка и като почнах да ги режа вкъщи половината бяха със костилки. Вчера пък попаднах на газирана вода с изтекла промоция и дадох етикета на служителка, която 10мин по късно не го беше подменила и така и не стана ясно колко струва. Винаги нещо липсва от нещата, които пазарувам...


Détélina Velikova

Рейтинг : 5 от 5

Средно голям магазин, добре организиран, с всичко необходимо, чисто


Ако знаете повече за Билла

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Билла, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Билла