Билла

  • ул. „Опълченска“ 35, 1303 Lion's Bridge, София, България
  • +359 2 810 8110

Работно време Билла

  • понеделник: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 7:30 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 7:30 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Билла

(Общо гласували : 2581 - Рейтинг: 3.7)

Georgi Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

Искам да се оплача че в хипермаркет била има хлебарки във витрината със готовите закуски.Бях ужасен от тази гледка. Докато бях на касата те бяха в пликчето в което си бях сложил закуските и като видях че са там, казах на касиерката и на нея не и се повярва какво става в този момента. Моята препоръка е да не си взимате готови закуски от хипермаркет БИЛА.


Габриела Михайлова

Рейтинг : 4 от 5

Голям магазин, голямо разнообразие въпреки че рядко зареждат по-нови скоро излязли на пазара продукти. Обслужването на витрините е доста бавно в много от случаите. На касата част от служителите са много добри и усмихнати, но други са пълната противоположност - дори не те поздравяват.


Aleksandrina Ivanova

Рейтинг : 3 от 5

За такъв голям супермаркет, намираш почти всичко,което ти трябва. Винаги свежи плодове и зеленчуци. Голямо разнообразие на продукти от популярни производители. Цените на доста неща са малко високи. Храната от топлата витрина е гадна в 85% от случаите. Поддържа се сравнително добра хигиена, като изключим фризерите и витрината с колбаси. Персоналът е 50 на 50 любезни и сърдити.


Владимир Димитров

Рейтинг : 4 от 5

Любимият ми магазин за ежедневно и седмично пазаруване. Чисто, приветлива и приятна обстановка. Зоната за хляб е много добра. Винаги има нещо топличко и аромат на топъл хляб. Има богат избор от хлебчета и много видове закуски. Месото винаги е прясно, и имат добра топла кухня. Зеленчуците са с добро качесто, и свежи. Колбасите са на добро ниво , не са боклучави и евтини боклуци. Пускат много хубави неща с точки от пазаруването, и често си купувам.


Evelina Valchanova

Рейтинг : 5 от 5

За първи път срещнах там много мила касиерка. Не можах да си намеря приложението, предложи ми пластика, за да получа отстъпката. Поздравяваше и беше вежлива и в добро настроение.


Ако знаете повече за Билла

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Билла, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Билла