Bulgarian-American Credit Bank

  • ул. „Славянска“ 2, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 965 8358

Работно време Bulgarian-American Credit Bank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Bulgarian-American Credit Bank

(Общо гласували : 26 - Рейтинг: 3.1)

Petar Atanasov

Рейтинг : 5 от 5

Българо-американска кредитна банка е учредена с решение на Учредителното събрание на акционерите през 1995 година Учредител на банката е Българо-американски инвестиционен фонд (БАИФ). БАИФ е основан и регистриран в САЩ през 1991 г. по силата на американския Закон за подпомагане на източноевропейските демокрации от 1989 г. чрез Американската агенция за международно развитие (USAID), с цел подпомагане развитието на частния сектор в България.


Maria Hristova

Рейтинг : 1 от 5

Оценка -5, не 5 звезди! Бременна чаках 20 мин.в офиса на Цариградско шосе и никой, освен охраната не попита за какво изобщо съм там. Евала на човека, защото се опита да обясни на дамата, която си подреждаше столчетата пред бюрота, че чакам от известно време, докато клиентка, дошла след мен, беше извикана и обслужена! Благодарих му за вниманието и си тръгнах. Смятах да прехвърля спестявания от друга банка, но със сигурност няма да е в банка с толкова скандално обслужване!


Георги Георгиев

Рейтинг : 5 от 5

Не мога да кажа нищо просто ми хареса красивата сграда и я снимах.


Bozhidar Grigorov

Рейтинг : 1 от 5

Има проблеми с преводите от приложението им на apple устройства. Също когато зареждаш от сметка в ВАКВ в лева, сметка в Revolut също в лева, превалутират парите в евро и после обратно в лева, за което взимат такси.


Johny Kom

Рейтинг : 1 от 5

на всичките ми въпроси служителката отговори грешно..въобще не си знае продуктите и условията в банкатА. ...пълна некомпетентност


Ако знаете повече за Bulgarian-American Credit Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Bulgarian-American Credit Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Bulgarian-American Credit Bank