Бутик хотел Скотис

  • ул. „Екзарх Йосиф“ 11, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 866 6766

Отзиви за Бутик хотел Скотис

(Общо гласували : 405 - Рейтинг: 3.5)

Diliana Popova

Рейтинг : 1 от 5

Малки тесни стаи, неподдържани, мръсни. Леглото беше ниско и неудобно, бельото не си знаеше годините. Кърпите бяха зацапани, като едната беше със следи от грим, които не бяха излезли след прането. В банята се натъкнахме на още изненади, като кабела стърчащ от казанчето, пробит маркуч за душ и стойка за душ, която няма как да използваш, защото водата бие в отсрещната стена и единственият начин да се изкъпеш е като държиш душа в ръка. Стаите миришат на мухъл и са видимо зле поддържани. Двора беше доста занемарен също, но пак беше някакво спасение да излезем на въздух. Локацията е добра, обслужването на рецепция също, момичето беше много отзивчиво, но единственото бутиково в този хотел е частта от името му. Цената, която заплатихме е наистина не много висока, но смятам, че дори и за тези пари трябва да има елементарна хигиена. Бих преживяла всичко останало, но спалното бельо и кърпите да са чисти. Снимките на хотела нямат нищо общо с реалността, която е всъщност.Резервацията правиха наши приятели, които явно не са чели коментарите и от там бяхме изненадани неприятно. Непретенциозен хотел за доста непретенциозни хора, на приемлива цена. Вярвам, че с малко средства и желание най-вече, хотела би станал много уютно и приятно местенце.


Kali Anastasova

Рейтинг : 2 от 5

Тясна стая. Недообмислена баня, мокри се на всякъде когато се къпеш, подгизнала каса на вратата на банята, ремонтирана с хартиено тиксо. Не добро почистване, имаше изрязани нокти от преден посетител до кошчето в банята. Изтърбушен перваз на прозореца. леглата бяха удобни и поне се наспахме добре. Става за нощувка по пътя за някъде другаде.


Elitza Tzvetkova

Рейтинг : 2 от 5

Стаята беше ужасно занемарена,имаше мухъл в банята,гледката към задния двор е направо ужасяваща, стята ни беше до рецепция и сутрин е непоносимо шумно. На рецепция бяха нелюбезни, за почистване и зареждане на консумативи и дума да не става.


Цветелина

Рейтинг : 2 от 5

Бутиково всъщност е само името. На практика това е овехтял хотел в центъра на стара София. Стълбището е много стръмно и доста тясно, асансьор няма, указателните табели са неадекватно разположени . За пътуващи с тежък багаж изкачването на етажите е непосилно. "Леглото" в стая "Москва" представляваше една подматрачна рамка и матрак, разположени директно върху ламината на пода. Цените на рецепция са по-изгодни от тези на посредниците в мрежата.


Светослав Тодоров

Рейтинг : 1 от 5

Въпреки потвърдена резервация и уведомяване по телефона за часа на пристигане от предния ден, от хотела отказват да настанят съпругата ми. Изключително некоректно отношение от страна на хотела, за който клиентите и потвърждението на резервацията не означават нищо.


Ако знаете повече за Бутик хотел Скотис

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Бутик хотел Скотис, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Бутик хотел Скотис