Casa Ferrari B&B

  • ул. „Люлин планина“ 16, 1606 София център, София, България
  • +359 88 891 2019

Отзиви за Casa Ferrari B&B

(Общо гласували : 34 - Рейтинг: 4.5)

One'!

Рейтинг : 4 от 5

Супер условия, чисто, удобства и закуска.


Barmalei Barmalei

Рейтинг : 4 от 5

Много добро място за отдих,изключително чисто


Pablo Ranea-Robles

Рейтинг : 5 от 5

Невероятен пансион със закуска в центъра на София. Нашият домакин Людмил беше страхотен! Той беше там, когато пристигнахме от летището и апартаментът е супер добре запазен, а леглото и банята бяха в много добро състояние. Най-добрата част беше българската закуска, която приготвихме от Людмил с допълнителен разговор за българската история, който ни хареса много! Силно препоръчително!


josephine fothergill

Рейтинг : 5 от 5

Имахме страхотен 4-дневен престой в Casa Ferrari. Стаята беше голяма и просторна, леглото беше удобно с баня с баня. Винаги беше чисто. Домакинът ни "Люси" не можеше да бъде по-полезен и мил. Той правеше закуската за нас всеки ден, като ни разнасяше различни български сладкиши и хлябове за закуска. и култура, която беше наистина интересна. Силно препоръчваме да останете тук!


Erik Bregman

Рейтинг : 5 от 5

Добро обслужване за страхотна цена. Собственикът ще ви каже къде да отидете в София и ще ви заведе на еднодневна екскурзия до манастир извън София. Всяка сутрин той Ви сервира чудесна българска закуска и с гордост ви разказва за София и България!


Ако знаете повече за Casa Ferrari B&B

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Casa Ferrari B&B, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Casa Ferrari B&B