Частни линейки в Пазарджик, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

  • ул. „Георги Бенковски“ 73, 4400 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 88 200 1110

Работно време Частни линейки в Пазарджик, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Частни линейки в Пазарджик, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

(Общо гласували : 5 - Рейтинг: 5)

Maya Petrova (Mape)

Рейтинг : 5 от 5

Наложи ми се да позлваме частна линейка за транспорт от Велинград до София. Възхитена съм от цялостна организация, която не всички могат да предложат. Цената на която ползвахме транспорт до София беше възможно най-добрата, което в комбинация с вниманието се оказа решаващо да останем доволни и пациентът да пътува в пълен конфорт до болницата в София. Спечелихте не само доверието ми, но и безкрайната ми благодарност.


Yonislav Dochev

Рейтинг : 5 от 5

Не е приятно, когато на човек му се наложи да използва услугите на частни линейки, но в случая служителите на Ena1111 се отнесоха много професионално и не на последно място, много мило. Бяха внимателни, грижовни и се отнесоха много добре. Определено препоръчвам услугите им в София, Пловдив, Пазарджик и изобщо навсякъде, където имате възможността да се възползвате от тях.


Bybeto Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Супер са! Като реакция, като екип, като линейки, всичко им е супер! Реакцията бърза и адекватна, екипа любезен, нещо което не се случва често, а за линейката останах безмълвна-оборудвана, чиста и подредена. Браво, моите адмирации към Вас.


Димитър Георгиев (Бико)

Рейтинг : 5 от 5

Много сериозни хора. Изключително съм доволен, че им се обадихме в труден за нас момент и те реагираха по-бързо и от държавната бърза помощ, за да пристигне навреме линейката на адрес. Много ви благодаря - спасявате човешки животи.


Andrey Eftimov

Рейтинг : 5 от 5

Бърза реакция, което е най - важното в тази сфера. Отлично обслужване. Реагираха бързо и адекватно. Хората спасяват човешки животи!


Ако знаете повече за Частни линейки в Пазарджик, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Частни линейки в Пазарджик, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Частни линейки в Пазарджик, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111