Частни линейки в София, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

  • УМБАЛ “Александровска, бул. „Пенчо Славейков“, 1000 София център, София, България
  • +359 88 200 1110

Работно време Частни линейки в София, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Частни линейки в София, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

(Общо гласували : 11 - Рейтинг: 4.6)

Адриана Бакалова

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некоректно и неадекватно обслужване! За домашно посещение първо уведомяват, че ще дойдат в диапазона между 8-12, впоследствие, без да уведомят, след лично осведомяване по телефон, изключително нагло съобщават, че посещението ще е до 15 часа. Абсолютна загуба на време, особено ако се касае за спешно изследване. Операторката, която отговаряше на обажданията, е нелюбезна, нагла дама, на която й приляга работа в държавна администрация, а не в "частния" сектор!


Димитър Георгиев (Бико)

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно обслужване и много коректни хора. Не съм сигурен дали вече не написах отзив, но не го виждам, та настоявам хората да знаят, че могат да разчитат на вас, както ви се доверихме аз и моето семейство. Благодаря отново.


Bybeto Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Искам да изкажа огромни благодарности към тези хора. Благодаря Ви, че сте толкова невероятни! Такава адекватна реакция и такова любезно отношение досега не бях виждала. Продължавайте в същия дух!!!


Yonislav Dochev

Рейтинг : 5 от 5

Екипите са много мили и се отнасят с уважение към пациентите, за което съм изключително благодарен. Макар и по не особено приятни поводи се радвам, че използвах услугите ви.


Maya Petrova (Mape)

Рейтинг : 5 от 5

Отлично обслужване и наистина бързо. Няма как да опиша колко съм доволна. цените са ясно и могат да се калкулират преди да се ангажира линейката. Препоръчвам!


Ако знаете повече за Частни линейки в София, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Частни линейки в София, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Частни линейки в София, страната и чужбина 24/7 - ЕНА първа помощ - на телефон *1111