ЦКБ/CCB

  • ж.к. Петко Р. Славейков бл 107-6, 8005 ж.к. Петко Р. Славейков, Бургас, България

Отзиви за ЦКБ/CCB

(Общо гласували : 5 - Рейтинг: 1.8)

Cvetelina Cekova

Рейтинг : 1 от 5

Ако можех щях да дам и 0 Влизам в офиса,намаше други клиенти само аз,казвам добър ден,никакъв отговор,гледа си в компютъра,и абсолютна незаинтересованост,че пред нея стои клиент.От 5мин чакане,да ме попита за какво съм,директно почнах да казвам за каква услуга съм там.Първо въобще не ме разбра,за какво говоря и ми даде инструкции какво да правя,аз и казвам че не става,въобще не пожела да ми помогне.Седях около 15мин сигурно в тоя офис,докато най-накрая ме разбра за какво съм дошла,и че въобще не е това за което висях през цялото време.Абсолютно губене на време!Не препоръчвам!


Max Cowan

Рейтинг : 1 от 5

Откриване на сметки за пари за чужденци. грозота. Само да преглед на документи искам да вземам 100 лв. Откъдето и да погледне централната банка на България това безобразие.


Калин Цветков

Рейтинг : 1 от 5


Angel Nikov

Рейтинг : 5 от 5


deadtia

Рейтинг : 1 от 5


Ако знаете повече за ЦКБ/CCB

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ЦКБ/CCB, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ЦКБ/CCB