Club PASHA

  • ул. „Свети Княз Борис“ 93, 6000 Център, Стара Загора, България

Работно време Club PASHA

  • понеделник: Затворено
  • вторник: Затворено
  • сряда: 23:00 ч. – 5:00 ч.
  • четвъртък: 23:00 ч. – 5:00 ч.
  • петък: 23:00 ч. – 5:00 ч.
  • събота: 23:00 ч. – 5:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Club PASHA

(Общо гласували : 476 - Рейтинг: 4.2)

Adsum Modo

Рейтинг : 3 от 5

типичен нощен клуб от вида "щъркели". голям плюс е много добрата вентилационна система. еднообразна музика (парчетата се повтарят по няколко пъти за 4 часа). хигиената в тоалетните се влошава осезаемо с напредването на вечерта и алкохолното опиянение на клиентите. обслужването е бързо, независимо дали ще поръчате на момичетата или директно на бара, но изборът е беден, особено в областта на коктейлите. имайки предвид ценовата категория на заведението, избор всъщност няма. залага се на основните, масови алкохоли, които се предлагат във всяка кръчма.


lyubo kortzanov

Рейтинг : 2 от 5

След ремонта вече не може да види нищо. Новото осветление е кошмар! Особенно за хора с очила! Толкова много лъчи с различен цвят е ужасяващо! От няколко години го посещаваме изключително рядко!


Ani Ivanova

Рейтинг : 1 от 5

Сервитьорката отказа да ми донесе Маргарита, защото барманът бил един, а заведението беше пълно. Не можел да си губи времето, за да ми направи Маргарита. Това за мен беше доста странна реакция.


Honest ReviewsBG

Рейтинг : 2 от 5

Вътре се пуши, алкохолът е леш, барманът се прави, че няма да върне 1 лев, а прегорялата в солариум сервитьорка се цупи като й кажеш, че ще си поръчаш от бара. Защото промоции няма.


Христина Желева

Рейтинг : 5 от 5

Ношния бар ми харесва ...посетих го на моя Имен Ден с приятелят ми... и на него му хареса ...но най - много ни впечатли музиката .Дисководещия миксираше стари и нови шлагери...страхотно си изкарахме...


Ако знаете повече за Club PASHA

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Club PASHA, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Club PASHA