Crosspoint Sofia Hostel

  • ул. „Ген. Паренсов“ 6, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 89 651 1179

Работно време Crosspoint Sofia Hostel

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Crosspoint Sofia Hostel

(Общо гласували : 64 - Рейтинг: 3.5)

Sabasiy Dosnovch

Рейтинг : 1 от 5

Лошо място за почивка. Злобен човек на рецепцията. Неприятна мириризма.


Валентин Миланов

Рейтинг : 1 от 5

Това мсто не съществува отдавна.


Aaron Marsh

Рейтинг : 4 от 5

Марк беше прекрасен. В хостела имаше всичко необходимо, включително кухня с хладилник и шкафчета. Стаите са приятни, но малко остарели, все още вършат работата. Имаше само достъп до една баня и една баня за целия хостел, което не изглеждаше достатъчно, но ако не сте там, няма да има проблем. Добро местоположение. Бих препоръчал


Manol Glishev

Рейтинг : 5 от 5

Беше приятно изживяване. Цените бяха разумни. Щатът беше приятелски настроен, не твърде познат, макар и полезен и уверен. Мястото е в самото сърце на града, но на малка задна улица, което го прави привлекателно, като самата къща е стара, добре поддържана, романтична и красива. А в квартала има поне три прилични ресторанта, няколко кръчми, книжарница и стара църква.


Laura Clarke

Рейтинг : 1 от 5

Обикновено не пиша лоши отзиви, но правя изключение за този хостел. Пристигнахме от летището около 17:00 и искахме да отидем направо до хостела, за да изхвърлим багажа си. Стигнахме до адреса и бяхме посрещнати с малка табела с надпис „Хостел Crosspoint Sofia“ с изпъната стрела върху част от маскираща лента, залепена към стената, сочеща към вратата на хостела. Ние натиснахме вратата. Без отговор. Натиснахме го отново. Отново няма отговор. В крайна сметка бяхме стояли навън за около 25 минути и след безбройни звънци и телефонни обаждания към хостела все още нямаше отговор. Приехме съдбата си и останахме да намерим WiFi и друг хостел. След около 2 часа накрая намерихме друг хостел с налични стаи, затова се насочихме към него. Хостел Crosspoint е бил на път, така че отново се върнахме, за да проверим. Една преса за звънене, използвайки точно същата като преди. Buzz. Вратата се отвори. Изкачихме се по стълбите. Всичко изглеждаше малко мръсно и неприлично, но въпреки това не сме прекалено придирчиви. Бяхме щастливи, че сме вътре и вече сме депозирали депозит. На върха, бяхме посрещнати от разпръснатия рецепционист, който ни погледна така, сякаш сме нарушили неговата 7-кратна ставка. Споменахме 2-часовото чакане, което той отблъсна, като каза, че е прекалено зает. Казахме, че имаме резервация и без дори да проверяваме резервацията, казахме, че трябва да чакаме 30 минути, за да може да почисти стаята. В 7 часа стаята, която вече бяхме резервирали, трябваше да бъде почистена. След известно време в неверие в това безобидно обслужване на клиентите, рецепционистката по пасивен агресивен начин започна да хвърля чаршафи и калъфки за възглавници от общо три спални стаи (сме резервирали самостоятелна стая с двойно легло). Около 2 минути по-късно той ни прошепна, че е почистил една стая, защото "го накарахме да го направи". В този момент бяхме спокойни, но, разбира се, споменахме, че сме разочаровани. Рецепционистката започна да изтръгва и хвърля ръце във въздуха, обвинявайки ни, че внасяме "негативността в пространството". Излишно е да казвам, че напуснахме хостела и продължихме към другата, която намерихме по-рано, което се оказа фантастично.


Ако знаете повече за Crosspoint Sofia Hostel

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Crosspoint Sofia Hostel, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Crosspoint Sofia Hostel