д-р Диана Иванова - дерматолог Стара Загора

  • ул. „Христо Ботев“ 100, етаж 4, офис 16, 6002 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 89 946 8945

Работно време д-р Диана Иванова - дерматолог Стара Загора

  • понеделник: 14:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 13:00 ч.
  • сряда: 14:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 13:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 13:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за д-р Диана Иванова - дерматолог Стара Загора

(Общо гласували : 30 - Рейтинг: 2.5)

Кремена Христозова

Рейтинг : 1 от 5

Изключително груба и арогантна ЖЕНА,а не лекар...Развика ми се, че съм отишла много рано при положение, че часът ми беше за 9.30 а аз бях там в 9.20..но тя твърдеше, че съм в грешка и че съм за 10.00,а това не е така...бях свидетелка и как кръщеше и на пациентката в кабинета,а също и на пациента който през това време й звънна да си запази час...След всичко това просто си тръгнах и не влязох за преглед!


Соня Иванова

Рейтинг : 1 от 5

Тази уж доктор идобщо не е наясно какво съдържат лекарствата, които изписва. Назначава лечение без кортикостероиди, а и в двата крема се съдържат такива. Прегледът се изразява в поглеждане за няма и минута, а през останалите 3-4 миунти се издава рецептата и амбулаторният лист. Окончателното ми мнение за нейната некомпетентност се затвърди от мнението й, че "екземи, гъбички, невродермити... - всички те са от един род.". Нямам думи просто... И с цялата си наглост при вторичния преглед каза да отидем пак след 2 седмици. Уж много убедена в лечението, а ни вика постоянно.


Elitsa Jeleva

Рейтинг : 1 от 5

Некоректно отношение! Дори не си направи труда да звънне, за да каже, че няма да си дойде за часа. След идване от друг град и чакане от 20 минути й звъннахме, за да разберем, че макар и със записан час няма изобщо да дойде.


Димитър Марков

Рейтинг : 1 от 5

Имам розацея, а д-р Иванова ми предписа кортикостероиди, които са напълно противопоказни на болеста. Сега лицето ми е подуто, силно възпалено и кожата се люспи. Очите ми са почти затворени. Потърсих помощта на друг лекар и се надявам да се оправя, но ще отнеме доста време. Ако Ви е нужен дерматолог - не ходете при д-р Иванова.


The Friends

Рейтинг : 1 от 5

Изключително НЕдоволен съм от др. Иванова!! Без никакви изследвания и диагноза ми предписа един куп хапове и мазила,които не спомогнаха за решаването на проблема! Сега се лекувам от нейното"лечение"! Претупва набързо нещата,взема си х 20 лв за вторичен,третичен.....десетичен преглед,трови те с ненужни боклуци и в това се изразява лечението при нея! Горещо съветвам всички,които търсят добър лекар,да избягват "д-р.Иванова


Ако знаете повече за д-р Диана Иванова - дерматолог Стара Загора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за д-р Диана Иванова - дерматолог Стара Загора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до д-р Диана Иванова - дерматолог Стара Загора