Д-Р ИВАН ТОДОРОВ ТОДОРОВ

  • бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 97, 6000 Център, Стара Загора, България
  • +359 88 893 7548

Работно време Д-Р ИВАН ТОДОРОВ ТОДОРОВ

  • понеделник: Затворено
  • вторник: 15:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 15:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 15:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 15:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 13:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Д-Р ИВАН ТОДОРОВ ТОДОРОВ

(Общо гласували : 69 - Рейтинг: 4.6)

Kalina Dimitrova

Рейтинг : 5 от 5

Страхотни професионалисти! Прекрасно отношение. Бъдете здрави!


Anton Konduzov

Рейтинг : 2 от 5

Ако Вие сте бащата и искате да присъствате на прегледа, може би трябва да си изберете друг лекар. Персонално с д-р Тодоров не се видях, но персоналът му ми направи силно впечатление. Противоепидемичните мерки също би следвало да важат за всички, но явно имат пропуски и в тази насока. Пожелавам им да получават същото отношение от пациентите си, което те имат към тях.


Atanaska Velichkova

Рейтинг : 5 от 5

Добър лекар, разбира си от работа и не е надут. Внимателно работи. Разгледа ми и другите документи и каза кое го притеснява. За сега съм ходила 1 път при него. Смятам и за други неща да ходя там.


Masha D

Рейтинг : 1 от 5

При рутинен преглед категорично отказа да издаде каквито и да било документи - амб.лист, касова бележка, фактура. А ми трябваха, защото имам допълнително здравно осигуряване. А резултатите от изследванията ми бяха продиктувани по телефона - на хартия не ги получих. Като цяло грубо отношение с усещане, че бързат да те претупат. А отидох при него по препоръка. Аз лично не бих го препоръчала на никого.


Rabii Redzheb

Рейтинг : 5 от 5

Изключително професионално отношение! Много благодаря за вниманието! Обяснихте ми всичко с много търпение. Посещавала съм много кабинети. Но д-р Тодоров наистина е един изключителен лекар! Препоръчвам силно!


Ако знаете повече за Д-Р ИВАН ТОДОРОВ ТОДОРОВ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Д-Р ИВАН ТОДОРОВ ТОДОРОВ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Д-Р ИВАН ТОДОРОВ ТОДОРОВ