Da!Organic - art space & natural food restaurant

  • ул. „Алабин И. Вл.“ 22, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 89 709 4139

Работно време Da!Organic - art space & natural food restaurant

  • понеделник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Da!Organic - art space & natural food restaurant

(Общо гласували : 1380 - Рейтинг: 4.5)

Jivko G.

Рейтинг : 2 от 5

Една от най-прекрасните скрити градини в София: просто е удоволствие да я посетиш и да прекараш известно време там в приятна компания, на сладки приказки, на чаша чай Масала (БРУТАЛЕН е).. .. е, освен ако в кухнята не слушат силно чалга и се налага да търпиш стиховете на Галена в тази хубава обстановка, както при последното ми посещение, което беше много разочароващо. Сервитьорите са готини, храната е вкусна (а менюто - прекрасно като направа, макар да е една идея по-голямо от необходимото като съдържание, според мен), но цените (високи за центъра на София) не при всичко кореспондират с качеството. Субективно: разкошни разядки и салати, hit or miss е при основните (напр. тофу с къри е пълен разкош, за разлика от тофу по тайландски), но много слаби паста, десерти и пица за моя вкус. Заради атмосферата и ако персоналът не я разваля, бих посетил отново.


Ekaterina Temelkova

Рейтинг : 4 от 5

Интересно място с арт интериор и алтернативно меню за вегетарианци. Не ми направи добро впечатление, че сервитьорката на масата до нас се оплакваше от липсата на бакшиш на всичките си колегите, в крайна сметка и всички клиенти разбраха.


Dimo Dimov

Рейтинг : 5 от 5

Страхотна атмосфера и храна, приготвена с въображение и майсторлък. Ресторантът надхвърли очакванията ни. Лятната градина във вътрешния двор е уникална.


Десислава Минева-Юнлю

Рейтинг : 5 от 5

Интериорът е страхотен, а сервитьорите много любезни. Пробвахме бяла паста със зелено, вегетарианска шкембе чорба, хумус, вегетариански хайвер и хляб "Да,органик". Всичко беше много вкусно. Домашните лимонади също са свежи и вкусни!


Borislava Velichkova

Рейтинг : 5 от 5

Изключителна кухня и много вкусна. Винаги е истинска наслада, когато посетя “DaOrganic”! Баница с булгур и домашна лютеница, а лимонадата е просто невероятна...🥤🥙


Ако знаете повече за Da!Organic - art space & natural food restaurant

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Da!Organic - art space & natural food restaurant, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Da!Organic - art space & natural food restaurant