ДенАЯ Билд ЕООД

  • бул. „България“ 46, 4003 Гагарин, Пловдив, България
  • +359 89 875 7584

Работно време ДенАЯ Билд ЕООД

  • понеделник: 7:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 15:00 ч.

Отзиви за ДенАЯ Билд ЕООД

(Общо гласували : 11 - Рейтинг: 4.3)

Иван Иванов

Рейтинг : 5 от 5

Фирмата е страхотна, отзовават се бързо, дори и в извънработно време. Работят и в събота и неделя. Работата им е качествена и на добри цени. Препоръчвам на всеки, който има нужда от ВиК ремонти.


Nikolay Vidolov

Рейтинг : 5 от 5

Имах извънредна повреда късно вечерта, позвъних и се явиха на адреса за по малко от 10 минути ! Отстраниха проблема бързо ,ефективно и с отношение . Много съм благодарен и силно препоръчвам!


Гери Костадинова

Рейтинг : 1 от 5

Потресаваща некоректност! Обект- предплатен, се прави 1 година, като в последния месец с непрекъснати обаждания от наша страна и дори да оставим това настрани- крайният вид, в който беше оставен обекта е потресаващ. Фирмата, която сега ще преправя и довършва започнатото каза, че подобно изпълнение е не просто аматьорско, а пълна излагация.


Радка Стойчева

Рейтинг : 5 от 5

Днес по спешност ползвах услугите на ДенАЯ Билд ЕООД! Вик услуги! Отзивчиви, внимателни и с бърза реакция по телефона! Искам да изкажа своята голяма благодарност на техният служител Костадин Стоилов! С много сериозно отношение, професионализъм, отзивчивост и толерантност към моя проблем! Благодаря му от все сърце! Препоръчвам горещо фирмата!


Десислава Добрева

Рейтинг : 5 от 5

Въпреки, че извиках момчетата в извън работно време, дойдоха и ми помогнаха с проблема в банята. Момчетата имаха всичко нужно като техника и инструменти и бързо се справиха с проблема. Работиха бързо и чисто. Много съм доволна от отношението и работата на момчетата.


Ако знаете повече за ДенАЯ Билд ЕООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ДенАЯ Билд ЕООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ДенАЯ Билд ЕООД