Дениз Травел ЕООД

  • ул. „Петър Парчевич“ 21, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 865 1277

Работно време Дениз Травел ЕООД

  • понеделник: 10:00 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 17:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Дениз Травел ЕООД

(Общо гласували : 57 - Рейтинг: 2.9)

Krasi Yanev

Рейтинг : 1 от 5

Относно пътуването до Истанбул 07-11.09. 2022.и по-специално хотел Ялта ***. Мръсотия и мишки в двете стаи, в които бяхме настанени, помрачиха настроението ни. От рецепцията ми отговориха, че ние туристите сме си виновни, защото сме внасяли храна и сме се хранили по стаите?????? То и в къщи го правим същото, ама нямаме мишки. Осветлението свети през едно, хладилниците и в двете стаи не работеха, дори и след "вещата" намеса на персонала,оголени контакти. Мизерия голяма! През трите пълни дни в хотела, не видях една камериерка. Материална част, бани, одеала-под всякаква критика. Топлата вода я пуснаха след разправии на рецепция. Дениз травел-преосмислете си политиката, дори с увеличение на цените!


ивета стамболийска

Рейтинг : 1 от 5

Ужас пълен ,отвратително !!! Екскурзовода не знае къде се намира ,през цялото време се караше със шофьора . Заради безотговорното им отношение седяхме на границата 8 часа ,пълен кошмар . На самоте организирани екскурзии ,тръгват по-рано и се налага да ги гониш ,не те чакат и според мен за 1ви път водят хора някъде .Не препоръчвам , не стават за нищо .


Thomas Hewitt

Рейтинг : 1 от 5

Неточните оферти!Арогантността на Иван придружителят !! Задържането на митница ,за пренасяне от шифьора и Иван непозволени стоки!!! Това е малка част от ,,професионално ,,организираната екскурзия за феерията на лалетата,който гледахме тичайки,защото бяха забравили група от хотела и се връщахме с кораба по Босфора за да ги вземем!!! Очакваме компенсацията ,която са длъжни да предложат,че провалиха християнският ни празник отказвайки да ни транспортират до Свети Стефан,!!!


Нели Иванова

Рейтинг : 1 от 5

Най-некоректната фирма, 2 дни преди пътуването, при позвъняване от наша страна в колко часа ще тръгне автобусът, се оказа, че пътуване няма да има, при връзка с тях един изключително невъзпитан господин, се държеше арогантно и грубо, повишавайки тон, при положение, че те са виновни за случилото се. Не препоръчвам и опрелено повече никога не бих пътувала с тях!


Diana Demireva

Рейтинг : 1 от 5

Изключително НЕ доволна останах от единствената екскурзия, която направих с тази фирма. Според мен й трябват професионални екскурзоводи, които знаят какво правят.


Ако знаете повече за Дениз Травел ЕООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Дениз Травел ЕООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Дениз Травел ЕООД