Дентална Kлиника Александър Киряков

  • бул. „Съединение“ 40, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 89 465 5554

Работно време Дентална Kлиника Александър Киряков

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Дентална Kлиника Александър Киряков

(Общо гласували : 23 - Рейтинг: 3.8)

Анна Гейнц

Рейтинг : 1 от 5

Съжелявам за изгубеното ми време на посещаване на клиника, където само за преглед на двете ми деца поискаха 70 лева. Без никъкво лекуване. По ради това не сме стигнали и до друг ценораспис.


Milena Andreeva

Рейтинг : 1 от 5

Изключителен непрофесионализъм!!!!! Дентална клиника д-р Александър Киряков беше препоръчана на дъщеря ми, като добро място за вадене на мъдрец ... Оказа се, че има налични кариеси - Ок Цена за оправяне на кариес 120лв. Въпреки цената направихме уговорка и пред свършен факт - пациента е вече на стола, се оказа, че упойка не е включена в горепосочената сума и трябва да се заплати допълнително...! Когато си вече на стола е много по лесно да ти бъде вменена допълнителна сума! Изключително непрофесионално е да не съобщиш на пациента си подробността, че тази цена е за лечение без упойка! Въпреки този случай, всеки има право на втори шанс все пак, беше направена уговорка за вадене на мъдрец! Цена - 400лв. Очевидно не включваща специалния гел с който трябва да се третира мястото постоперативно - допълнителни 15 лв — изключителен непрофесионализъм! След приключване на процедурата (с минимални указания как да се третира раната) най важния въпрос е - ще запишем ли час за следващия мъдрец? Случайно от приятели разбрахме че конците с които се работи в тази клиника не се саморазграждат, а трябва да бъдат махнати от доктора, след многократни опити за връзка, най-после на дестия ден след процедурата и след като дъщеря ми вече не беше в Хасково, някой(най-вероятно секретарка) вдигна телефона и отново със изключителен непрофесионализъм обясни, че доктора е ЗАБРАВИЛ да спомене за махане на конците, а те трябва да бъдат махнати до 10я ден. Наложи се друг зъболекар да маха конците, за което трябваше да заплатим допълнителна сума... ....ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ИЗЦЯЛО!!!!


Nabiha Lazarova

Рейтинг : 5 от 5

Днес по препоръка посетих клиниката. Доктора и екипа му са изключително компетентни и любезни. Чистотата е безупречна. Клиниката е най-модерната, която съм виждала. Мога да си обясня нечии отрицателни отзиви за клиниката и екипа като чиста доза завист. Единственото нещо, което би ме възпрепятствало да се лекувам на това място е скромният ми семеен бюджет.


Nena Hristova

Рейтинг : 1 от 5

Бях на операция във въпросната клиника- вадене на долен десен ретиниран мъдрец. Операцията протече добре, въпреки непрестанното мрънкане на сестрата, че това и била 3тата хирургия за деня. В последствие обаче не получих почти никакви указания как да се грижа за раната (освен, че трябва да я мажа с гел, който се купува от клиникита на стойност 13-15лв, (цена извън тази на самата процедурата, а именно 400лв)). Оказа се, че конците на венеца трябва да бъдат премахнати от 7 до 10 дни след операцията (информация, която аз случайно научих от познати, 10 дни след ваденето на зъба). При позвъняване в клиниката получих отговор “няма нищо, докторът е забравил, можеш да отидеш да ти ги извадят другаде”..... ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРОФЕСИОНАЛНО


Николина Стойчева

Рейтинг : 1 от 5

Запазваш си час за болен зъб и евентуално лечение ,но в крайна сметка Александър Киряков започва да ти оглежда всички зъби заедно с две момичета,които се учат. Отиваш за едно, но всъщност нищо не ти е помогнал за болния зъб и даже се налага да платиш 50 лв за това ,че си постоял малко на стола му. Александър отиди в Смолян от където си и работи с такива цени да видим някой дали ще седне при теб. Освен това като слагаш керамичен зъб или мост не даваш гаранция и трябва безплатно да възстановиш на хората на които им се счупи твой направен зъб . Не стига че работиш скъпо, но и некачествено. Учиш се на клиентите си . Изобщо не го препоръчвам.


Ако знаете повече за Дентална Kлиника Александър Киряков

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Дентална Kлиника Александър Киряков, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Дентална Kлиника Александър Киряков