дентална клиника "ДЕНТА ПЛЮС"

  • ул. „Граф Игнатиев“ 41А, 1142 София център, София, България
  • +359 2 981 0366

Работно време дентална клиника "ДЕНТА ПЛЮС"

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за дентална клиника "ДЕНТА ПЛЮС"

(Общо гласували : 8 - Рейтинг: 4)

Мира Петкова

Рейтинг : 5 от 5

Много добри професионалисти и специалисти! Обстановката е много приятна, лекарите се грижат за комфорта на пациентите и показват високото си ниво на работа!


Nikolay Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

Съжалявам, че трябва да оставя този ужасен преглед. Но тъй като избрах мястото въз основа на рецензии в Google, чувствам задължение да споделя негативния си опит. Живея извън България и посетих Denta Plus за просто почистване на зъбен камък. Бях лекуван от д -р. Благовестова и нейният асистент. Процедурата продължи 25 минути, когато обикновено продължава 1 час (понякога дори повече с редовния ми зъболекар). В резултат на това венците ми бяха изключително наранени и те кървяха през следващите три дни. Дори имах порез под езика, дори не съм сигурен как това може да се случи. В резултат венците ми се възпалиха и дори не можех да ям проста храна. Всичко това продължи повече от седмица, докато бях на почивка в Италия. Трябваше да потърся помощ от аптеката и не можех да си мия зъбите няколко дни, докато венците се подобрят.


Atanas Bogoev

Рейтинг : 5 от 5

Клиниката е на втория етаж и е много модерна и чиста. Персоналът е приятен и приветлив. Чувствах се изненадващо спокойна в добрите ръце на д-р Благовестова! Тук можете да получите качествена грижа от високо образовани специалисти с много опит! Не мога да препоръчам това място достатъчно!


Adam Slay

Рейтинг : 1 от 5

Ако видят, че сте чужденец и/или имате застраховка, ще се опитат да се възползват максимално от това, персоналът едва говори английски, не препоръчвам, съжалявам!


Lasse Krüger

Рейтинг : 5 от 5

Много добро място. Те също говорят свободно английски, така че се чувствате комфортно като международен клиент.


Ако знаете повече за дентална клиника "ДЕНТА ПЛЮС"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за дентална клиника "ДЕНТА ПЛЮС", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до дентална клиника "ДЕНТА ПЛЮС"