Дерматологичен кабинет д-р Веселина Раева

  • Етаж 1, вход за кабинета откъм северната страна на сградата., ул. „Васил Левски“ 75 Б, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 88 981 6512

Работно време Дерматологичен кабинет д-р Веселина Раева

  • понеделник: 9:00 ч. – 12:00 ч., 13:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 12:00 ч., 13:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 12:00 ч., 13:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 12:00 ч., 13:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 12:00 ч., 13:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Дерматологичен кабинет д-р Веселина Раева

(Общо гласували : 6 - Рейтинг: 3)

Angelina Jeliazkova

Рейтинг : 1 от 5

Днес заведох 6 месечната ми дъшеря при Др Раева, за да й бъдат пробити ушите. Като за начало докторката седеше на стола си и не откъдна поглед от телефона си при моето “Добър ден”. Попитах за цената- тя ми отговори с леко раздразнителен тон. Пистолета заседна след като бе направено пробиването на първото ушенце, докторката започна да се опитва да го откачи от ухото на детето ми. Успя след около 4 мин. Обвини детето ми, че е мръднало при пробиването( какво по-естествено от това). След това бях обвинена аз, че съм се била изнервила( какво по-естествено от това една майка да държи плачещото си от болка бебе). След което докторката предложи да се държа по-възпитано. Естествено всички обвинения към детето ми и мен предизвикаха реакция и докторката смотилеви едно “съжалявам”. Казах й, че с това трябваше да започне.Изключително възмутена напуснах кабитена й, чудейки се как един “професионалист” може да си позволи подобно отношение и некадърност.


Elka Koleva

Рейтинг : 1 от 5

Бях при д-р Раева миналата седмица. Продължителност на “прегледа” 5-6 минути. Как протече? Събличане, обличане. Един бърз поглед върху кожата ми. Д-р Раева успя да проведе личните си разговори. Изписа ми рецепта. Помолих я да ми разясни съдържанието на същата,...в отговор, получих БРОШУРА. :) В допълнение - една пресилена учтивост( никому не нужна, дори обидна). И за да бъде абсурда пълен, платих за това , 40 лева. Срамота! Пожелавам на д-р Раева, да не забравя, че като лекар, призванието й е да помага на хората и да оправдава доверието им! Защото уважението към другите, е уважение към самите нас.


Мария Вачева

Рейтинг : 1 от 5

Изключителен непрофесионализъм,след направена процедура бяха получени трайни изгаряния от електрокауголатор


Sura Mana

Рейтинг : 5 от 5

Много сме доволни, лекар с опит и с деца, излекува упорито заболяване на бебето ни


Niki Krastev

Рейтинг : 5 от 5

Комптентен и внимателен дерматолог


Ако знаете повече за Дерматологичен кабинет д-р Веселина Раева

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Дерматологичен кабинет д-р Веселина Раева, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Дерматологичен кабинет д-р Веселина Раева